Com llogar un habitatge? 5 consells imprescindibles

Segur que molts de vosaltres teniu un habitatge que pot ser llogat, però que no ho està, cert? Ja sigui per pors, manca de temps o altres motius … Avui et donem 5 consells imprescindibles per a llogar un habitatge de manera efectiva. Molt atents!

com llogar un habitatge

Adequació

El primer consell que et donem avui és clau per tenir clar com llogar un habitatge. Comença preparant-lo per als nous inquilins. Una mà de pintura, una bona higienització i per suposat una revisió completa per comprovar que tot estigui en ordre i sense cap desperfecte.

Situació de mercat

El segon consell que avui us portem és que us informeu de la situació real del mercat immobiliari del lloguer. Estudia com és l’oferta i la demanda a la teva zona, i acomoda’t a les circumstàncies. El lloguer està de moda, de fet ja és la primera opció per a joves i noves famílies, així que aprofita l’oportunitat.

Promoció

Un cop el pis estigui preparat i ja coneguis com funciona el mercat, has de promocionar-lo. Com llogar un habitatge ràpid i bé? Comença redactant un bon anunci sobre el teu pis de lloguer i acaba fent un book fotogràfic digne de professionals Què no se t’escapi ni un detall!

Llei d’Arrendaments Urbans

Encara que aquest punt no el posem entre els primers sobre com llogar un habitatge, és fonamental. Com a propietari has de tenir unes nocions bàsiques sobre la Llei d’Arrendaments Urbans, d’aquesta manera tindràs clar des del principi quins són els teus drets i les obligacions en el lloguer de pisos.

Lloguer Segur

I el millor consell sobre com llogar un habitatge és que et posis en mans de veritables professionals. Si vols gaudir d’un lloguer segur estableix les mesures preventives per evitar la morositat en el lloguer i tenir la garantia que cobraràs puntualment les rendes dels dies 5 de cada mes. Què has de fer? Truca’ns o acosta’t a alguna de les nostres 26 oficines per rebre tota la informació. Et respondrem encantats!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.