Com llogar un pis amb seguretat?

Segurament aquesta pregunta ronda el cap de tot propietari que pensa en llogar un immoble. Avui us expliquem com llogar un pis amb seguretat d’una manera senzilla i pas a pas. No t’ho perdis!

com llogar un pis amb seguretat

Mesures preventives

No hi ha res com llogar un pis amb seguretat, així que si ho vols aconseguir el primer pas és establir les mesures preventives oportunes. Assegura’t que el teu inquilí és fiable, solvent i complidor comprovant quina és la seva situació econòmica-laboral i els seus antecedents com a arrendatari.

Contracte d’acord amb la llei

Si et preguntes com llogar un pis amb seguretat, has de saber que és imprescindible que tot estigui d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans. Amb un contracte 100% legal en què figurin de forma clara i senzilla totes les clàusules necessàries perquè quedin per escrit els drets i obligacions de propietaris i llogaters.

Assessorament professional

La millor recomanació que li podem fer a qualsevol propietari és que busqui ajuda professional abans de llançar-se a llogar. Com llogar un pis amb seguretat suposa moltes coses complexes, el millor és que et deixis assessorar per professionals del lloguer.

A Lloguer Segur treballarem perquè gaudeixis del teu lloguer. Aconseguirem l’inquilí perfecte per al teu immoble realitzant exhaustius anàlisi de solvència i viabilitat per comprovar la seva capacitat i actitud.

A més, tots els nostres contractes estan redactats per advocats especialistes en la Llei d’Arrendaments Urbans, el que et garantirà protecció i seguretat durant tota la vigència de l’arrendament.

A Lloguer Segur tots els nostres propietaris tenen garantit el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes ¿Encara no formes part de la companyia que està canviant el mercat del lloguer?

No saps com llogar un pis amb seguretat? Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.