Com llogar un pis durant les festes nadalenques?

Estem en el compte enrere perquè comencin les festes nadalenques. Si entre torrons, polvorons, llums i ornaments tens pensat llogar un pis … Aquest post t’interessarà! Molt atent perquè avui t’expliquem com llogar un pis entre festa i festa.

lloguer nadal

Prepara el teu pis de lloguer

El pas número u és condicionar en temps record. Una mà de pintura a les parets, una neteja en profunditat i una revisió de qualsevol desperfecte per reparar-lo. Un pis de lloguer ben condicionat, preparat, bonic i net es llogarà molt més ràpid. Unes plantes i una roba de llit neutra ajudaran a que els futurs inquilins s’imaginin vivint en l’immoble.

Posa en marxa el millor anunci

Una vegada que tot estigui de deu … com llogar un pis? Posa’t mans a l’obra per preparar el millor anunci possible. Treu el millor del teu pis de lloguer en imatges, amb bon enquadrament i il·luminació, i redacta un text en què expliques les característiques i virtuts del teu habitatge. Amb tot això, comença la promoció.

Promoció immillorable

Si vols que els inquilins comencin a visitar el teu pis de lloguer, has de promocionar-lo. Activa anuncis en els principals portals immobiliaris i fes visible el teu pis de lloguer des de ja mateix. En vacances molta gent aprofita el temps lliure per buscar nova llar, així que és un moment immillorable.

Ajuda professional

Si no tens molt clar com llogar un pis posa’t en mans d’autèntics professionals del lloguer que t’ajudin de principi a fi. A Lloguer Segur un assessor especialitzat s’encarregarà de promocionar el teu immoble i gestionar les visites. Nosaltres trobarem al teu inquilí perfecte ia més, et garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.