Com llogar una casa moblada

Quan fem el pas de posar un habitatge de lloguer una de les primeres decisions que hem de prendre és si l’haurem de llogar amb mobiliari o sense. És una decisió important perquè determinarà el tipus d’inquilins que s’interessaran per l’immoble. T’expliquem com llogar un pis amb mobles i els passos que has de fer.

CONSELLS PER LLOGAR UN HABITATGE MOBLAT

Si ens parem uns segons a pensar en què busquen els llogaters quan volen llogar una casa, a més de la ubicació i el preu, entre les diferents variables que estudien per decantar-se per un immoble o un altre, hi ha el mobiliari.

Escollir llogar una casa amb mobles o sense determinarà el tipus d’inquilí que s’interessarà pel nostre habitatge, i és que, per norma, els habitatges de lloguer moblats solen estar destinats a estudiants, persones que comparteixen pis, singles i treballadors que viuran sols i que no es volen preocupar per moblar o decorar l’immoble.

AVANTATGES DE LLOGAR UNA CASA MOBLADA

Llogar un pis moblat té multitud d’avantatges a continuació, us expliquem algunes:

  • Entrada immediata  a l’habitatge: En comptar l’habitatge amb tot el necessari per viure, l’entrada dels llogaters a l’immoble pot ser immediata un cop formalitzat el contracte de lloguer.
  • Rendes més altes: Arrendar un habitatge amb mobles permet a la propietat posar un preu de lloguer una mica més alt, en incloure l’habitatge el mobiliari i l’equipament necessari per viure.
  • Atractiu: Molts inquilins veuen més a actius els habitatges de lloguer mobles ja que els concedeix  flexibilitat i despreocupació , no havent d’ocupar de decorar l’habitatge.
  • Estalvi per a l’arrendatari: I és que no ha d’invertir a comprar mobles i decorar l’habitatge de manera que els habitatges moblats els consideren un pro.

CONTRACTE DE LLOGUER D’UNA CASA MOBLADA

En el moment de formalitzar el lloguer d’un habitatge moblat és molt important que en el contracte de lloguer es pren en consideració les clàusules següents:

DURADA

Tot  contracte de lloguer  ha d’especificar-ne la durada. La llei d’arrendaments urbans fixa una durada de 5 anys amb possibilitat de renovar fins a 3 anys més.

LA RENDA

El preu de la renda i la forma de pagament, així com els dies en què s’han d’abonar.

LA FIANÇA

Un concepte que com bé saps és de compliment obligatori i que correspon a una mensualitat. En el contracte ha d’aparèixer el seu abonament i s’haurà de dipositar a l’organisme corresponent segons la comunitat autònoma.

REPARACIONS I MANTENIMENT

Tal com recull la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU), el propietari està obligat a realitzar totes aquelles  reparacions  necessàries per a l’habitabilitat a l’  habitatge . Per part seva, l’arrendatari és l’encarregat de fer el  manteniment de l’habitatge.

INVENTARI

Al costat d’un  annex del contracte de lloguer , hauràs d’incloure un inventari amb tot el mobiliari de l’habitatge i les especificacions. D’altra banda, és recomanable adjuntar imatges per certificar l’estat de tot allò que es deixa durant el lloguer.

ASSESSORAMENT PROFESSIONAL

Si vols llogar el teu habitatge moblat, no et compliquis i deixa’t assessorar pels professionals immobiliaris. A Lloguer Segur el nostre equip d’assessors t’ajudarà en tot el procés de lloguer i et garantirà el cobrament puntual de la renda el dia 5 de cada mes , mantenint la morositat en el 0%.  A més. T’oferim l’opció de contractar una gestió integral del lloguer on nosaltres ens ocupem de tot el que passi a l’immoble.

Truca’ns al 910 775 775 o visita les nostres oficines i sol·licita més informació. 😉

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.