Com marxar-te d’un pis de forma correcta

Necessites canviar de ciutat, el pis se t’ha quedat petit, ara tens altres necessitats … Vols marxar d’un pis de lloguer per a buscar-ne un altre. Quin és el procediment més correcte per fer-ho?

Terminis

Recorda l’important que són els terminis, si no compleixes amb ells pots sortir perjudicat en finalitzar el contracte. Per norma general cal avisar amb 30 dies d’antelació que vols marxar, però no sempre és així. Revisa minuciosament el teu contracte per si hi ha alguna clàusula al respecte.

Per escrit

Encara que sembli que per telèfon ha quedat tot clar, deixa constància per escrit. Marxar d’un pis de lloguer és una situació seriosa, per la qual cosa és important que quedi reflectit en algun lloc que has comunicat dins de termini la teva intenció. D’aquesta manera evitaràs topades posteriors.

Revisió

Quan arribi l’hora de lliurar les claus, revisa amb el propietari que està tot en ordre. Dins dels armaris, els mobles, els electrodomèstics i tots els racons. Abans de marxar d’un pis de lloguer has de deixar-ho tot en perfecte estat de revista i tal com t’ho vas trobar.

A esperar

Un cop lliurades les claus i finalitzat el contracte de lloguer, el propietari té 30 dies per tornar-te la fiança. En aquest període revisarà tot exhaustivament, i si hi ha qualsevol problema es quedarà amb la part proporcional corresponent a la fiança de lloguer.

No t’has de preocupar, si segueixes tots aquests passos marxar d’un pis de lloguer no suposarà cap problema per a tu.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 8 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.