Com passar la ITV al teu habitatge

Cada vegada hi ha més pisos en lloguer, i per tant, costa més trobar un bon inquilí. Et proposem uns consells per passar la “ITV” al teu habitatge de forma ràpida, barata i senzilla. D’aquesta manera aconseguiràs estar per sobre la de la teva competència i tenir una casa idònia per llogar.

Despersonalitza

La regla número 1 per preparar una casa és despersonalizarla. Treu les fotografies i els records familiars, això la farà més propera per als teus futurs inquilins. Recorda, ningú es troba a casa si en seure a la butaca veu una foto d’un desconegut.

Pinta i saneja

Un habitatge acabat de pintar és un habitatge net. Acaba amb les taques dels quadres, possibles esquerdes o forats. Et recomanem que sempre optis per pintar amb colors neutres ja que donen sensació d’amplitud, lluminositat i a més la pintura resulta més econòmica. Per acabar amb les esquerdes necessitaràs una mica de guix i una llima abans de pintar, això farà que la superfície quedi totalment llisa.

Reordena

Gairebé totes les llars mostren millor cara amb menys mobles, deixa els essencials que siguin funcionals alhora que còmodes, pots utilitzar els que tinguis en bon estat antics o comprar algun en una de les moltes botigues low cost de mobles que hi ha especialitzades. Quan tinguis els mobles, pensa bé en la distribució dels elements, en l’espai, per tal d’aconseguir no només unes habitacions més àmplies, sinó alliberar visualment de massa càrrega.

Fes que brilli la teva casa

Trucs com presentar una casa neta faran que sigui més atractiva. Neteja els vidres, miralls, nevera… treu la pols, que fa que tot sembli més vell, i canvia útils com la cortina de la dutxa o les catifes desgastades, les coses molt usades provoquen rebuig.

Repara desperfectes

Coses senzilles que tots sabem fer com canviar les bombetes foses o substituir les rajoles que estiguin en pitjor estat, no cal que siguis un expert en bricolatge, però procura deixar la casa tal com a tu t’agradaria trobar-la.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − fifteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.