Com posar en lloguer un pis de forma segura

Tens un pis tancat des de fa temps i vols posar-lo en lloguer? Perquè no et sorprenguin els problemes, has d’arrendar d’una forma segura. No saps com? No et preocupis, a l’entrada d’avui et proposem diversos consells perquè sàpigues com posar en lloguer un pis de forma segura.

Garanties

Abans de llogar el teu habitatge a un inquilí, informa’t. No et deixis enganyar, has d’assegurar-te de quin tipus de llogater és. Per a això, abans de fer qualsevol tràmit, comprova la seva situació econòmica-laboral. A més, també és important que consultis si el possible arrendatari ha tingut alguna incidència amb un arrendament anteriorment.

No et precipitis

Encara que hagis de llogar el teu pis de forma ràpida, no t”acceleris. És millor que tardis més temps i que aconsegueixis l’inquilí perfecte. D’aquesta manera podràs realitzar tots els tràmits pausadament i tindràs temps per poder recopilar tota la informació necessària sobre el teu inquilí.

Signa un contracte

Quan et fas la pregunta de com posar en lloguer un pis de forma segura, has de tenir present el contracte d’arrendament. Tot i que no és obligatori, et recomanem que redactis un document on s’especifiquen els drets i obligacions d’ambdues parts, això sí, sempre d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans. D’aquesta manera, t’asseguraràs, que tant tu com l’inquilí, coneixeu perfectament l’acord assolit entre els dos.

Assegura’t

Des de Lloguer Segur et recomanem que contractis una assegurança de llar per al continent. D’aquesta manera, qualsevol incidència que ocorri al pis (problemes d’estructures, trencament d’una canonada, etc.) la tindràs coberta i les preocupacions seran menors. Així mateix, has d’assegurar-te de que el teu inquilí té una assegurança de la llar amb responsabilitat a tercers. Així, qualsevol sinistre en què estigui involucrat el teu arrendatari, estarà assegurat.

Assessorament professional

Si vols comptar amb una seguretat completa al teu habitatge de lloguer, et recomanem que recorris a un professional del sector. A Lloguer Segur, els nostres experts s’afanyaran per trobar al teu inquilí perfecte i, a més, et garantim el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes

Tens algun dubte de com posar en lloguer un pis de forma segura? Escriu-nos.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.