Com posar la meva casa en lloguer? Dubtes resolts

Portes temps pensat en llogar un habitatge i no saps com fer-ho? Et donem els millors consells per que lloguis ràpid i segur.

Com posar la meva casa en lloguer

Busca al llogater perfecte

Quan lloguis una casa, sigues cautelós. Les presses són molt males conselleres. Abans de signar un contracte amb un llogater, comprova com és. Per això és important que coneguis la seva situació econòmica-laboral i si ha tingut alguna incidència prèvia a arrendaments anteriors. D’aquesta manera, t’estalviaràs possibles disgustos amb el nou habitant de la teva propietat.

Realitza un contracte

Quan et facis la pregunta “com puc posar la meva casa en lloguer?“, pensa que per tenir una completa seguretat en l’habitatge, no només has de buscar el millor inquilí, també tens realitzar un contracte per escrit. D’aquesta manera, tots els acords a què arribeu l’arrendatari i tu quedaran reflectits en un document, i serà més difícil que sorgeixin discrepàncies durant el temps del lloguer.

Assegura l’habitatge

Perquè les teves preocupacions siguin menors, des de Lloguer Segur t’aconsellem que contractis una assegurança de llar de continent. Amb aquesta pòlissa, molts dels incidents que ocorrin al teu habitatge (problemes amb les parets, canonades rebentades, etc.) estaran coberts i els maldecaps es reduiran. Així mateix, et recordem que corroboris que el teu inquilí compta amb una assegurança amb responsabilitat a tercers. D’aquesta manera, qualsevol dany que causi l’arrendatari a una altra persona queda assegurat.

Lloguer professional

Si vols llogar d’una manera fàcil i segura et recomanem que sol·licitis l’ajuda d’un professional immobiliari. A Lloguer Segur, els nostres experts t’ajudaran durant tot el procés. Així mateix, et garantim el cobrament puntual de la renda dels dies 5 de cada mes.

Segueixes tenint dubtes sobre “Com posar la meva casa a lloguer”? Consulta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.