Com preparar el teu pis de lloguer per la tardor

Les tardes s’escurcen i es fa fosc abans, la rebequeta no pot faltar en el nostre armari, fins i tot a les nits ens començarem a abrigar. En uns dies, arrencarà la tardor i més de canviar els nostres armaris, toca adaptar el nostre pis de lloguer per estar còmodes i protegits de el canvi de temperatures, per on començar? No et perdis les nostres claus.

A cada estació de l’any és important que els nostres pisos de lloguer estiguin llestos i preparats per poder estar confortables. Aquest any la tardor arrenca el 22 de setembre i com tots els anys, comportarà la caiguda de les fulles, el canvi de les temperatures i per descomptat, la fresqueta. Alerta amb aquests consells perquè el teu pis de lloguer llueixi perfecte durant la tardor.

AÏLLAMENT

Sempre diem que un bon aïllament en un pis de lloguer és clau perquè la nostra casa estigui protegida dels elements externs. El primer pas per aconseguir-ho és comprovar el bon funcionament i tancament de finestres i portes. És important que optem per tèxtils que ens ajudin a aïllar el pis del fred, per a això, cortines, estores, catifes i panells són grans aliats .

LA CALEFACCIÓ

Tot i que encara triguem a arrencar la calefacció, hem d’anar preparant-la perquè en el moment que sigui necessària, aquesta funcioni bé. Per a això, caldrà purgar els radiadors i per descomptat, comprovar la caldera . A més, si vols incloure un nou sistema de calefacció en el teu pis de lloguer, la tardor és un moment perfecte, però per quin decantar-se? Per a molts és important el cost econòmic de cada sistema, per això hem preparat una entrada especial amb tots els tipus de calefacció que pots instal·lar a casa teva i com estalviar amb cadascuna.

EL COLOR DE LA TARDOR

Ho sap tothom que la tardor té colors que inspiren a la calidesa, l’acolliment i la confortabilitat. Per adaptar el teu pis de lloguer a aquesta estació de l’any, aposta per utilitzar tonalitats terra, ocres i taronges en coixins, tèxtils, quadres o catifes. A més, ha arribat el moment de renovar la roba de llit, posar cobertors, edredons i per descomptat, fer-se amb mantes càlides que no tenen per què estar exclusivament al llit, sinó també al sofà.

IL·LUMINACIÓ

Durant l’estiu hem aprofitat cada raig de sol per inundar la nostra casa de llum, però ara que es fa fosc abans, no podem treure tant partit a la il·luminació natural. Amb l’entrada de la tardor és un bon moment per revisar la il·luminació del nostre pis de lloguer , a més del bon funcionament de tots els punts de llum, és convenient repassar si necessitem noves zones de llum amb suport de llums, flexos o regletes. D’altra banda, de cara a escollir la tonalitat i bombetes, intenta que aquesta sempre sigui càlida i bombetes led, amb les que estalviaràs en la factura de la llum.

LA TEVA TERRASSA TAMBÉ ÉS PROTAGONISTA

Que els dies de sol disminueixin no vol dir que no puguem gaudir dels nostres balcons i terrasses. Si vols gaudir a l’exterior amb un bon cafè calent, pots adaptar el mobiliari de jardí incloent uns coixins i mantes. Per protegir-lo de pluja, humitat, vent i fred, hi ha al mercat fundes protectores, de fàcil col·locació i molt pràctiques. A més, les flors són un altre gran aliat, planta flors de temporada (pensaments, calèndules, margarides …) i què tal un toc de llum? En aquest cas els fanals i els llums d’exterior amb tonalitat càlida, donaran un toc màgic a la teva terrassa.

OLORS

A més de color a la tardor té una olor molt particular. Si vols que l’aroma del teu pis de lloguer s’acompanyi a l’estació de l’any pots recrear amb ambientadors, encens o incloc creant tu, les teves pròpies essències, com? Només necessitaràs, cítrics, vainilla o cafè.

REORGANITZACIÓ D’ARMARIS

Si, arriba el moment del temut canvi d’armari i de roba una altra vegada! Però lluny de veure-ho com una tasca pesada i avorrida, ens pot servir per reorganitzar els nostres armaris , baguls i demés. A més, és un bon moment per fer neteja , desfer-nos de tot el que no fem servir, reciclar i llençar.

Aquests són els nostres consells perquè adaptis el teu pis de lloguer a la tardor , tens més trucs? Ens ho expliques i els afegim?.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.