Com presentar un pis per què llogar-lo sigui més fàcil

Llogar més fàcil, aquest és el nostre objectiu amb aquesta entrada de bloc. Si ets propietari i aquestes decidit a posar el teu pis en lloguer, atent a aquestes 5 característiques que faran que llogar, sigui bufar i fer ampolles.

adequar pis lloguer

Adequa l’habitatge

La primera impressió compte i molt. Si volem causar bona impressió entre els candidats a inquilí que visitin el nostre habitatge, hem de presentar l’immoble de forma impol·luta. Procura que estigui tot al seu lloc, no deixis res a la improvisació. Neteja i higienitza cadascuna de les estances, com sempre us diem, el cotó no enganya i veure tot lluent genera grat.

Despersonalitza

Elimina tot aquell objecte personal que hi pugui haver en l’habitatge i que provoqui que el teu futur inquilí no se senti com a casa seva. No et demanem que tiris res, només que retiris les fotografies personals, els tapets, que tan bé cosia la teva àvia, o les figuretes de Lladró que tant li encanten a la teva mare.

Amb les coses clares

Moblat o sense moblar, però res de mitges tintes. Qualsevol de les dues opcions són acceptables i tenen un tipus d’inquilí diferent. Hi haurà gent que busqui un habitatge amb mobles perquè volen entrar ja a viure, sobretot els joves que s’indpenditzin dels pares.

De forma legal

Llogar més fàcil és sinònim de llogar legal. No et compliquis amb el contracte de lloguer de l’habitatge, ni rebusquis ni incloguis clàusules sense solta ni volta. Recorda! El contracte sempre ha de ser legal i per a això ha d’estar basat en la Llei d’Arrendaments Urbans. Seguir aquesta premissa et facilitarà la teva vida i la del teu lloguer.

Un cop llogat, no oblidis que has de dipositar la fiança legal en l’organisme competent.

Amb ajuda dels professionals

El nostre últim consell, el més important. Compta amb l’ajuda dels professionals del lloguer. Ells sabran assessorar-te i guiar-te en tot el procés. A més, agilitzaran els tràmits i gestionaran cadascun dels processos al detall.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.