Com realitzar visites a un habitatge durant les fases de desescalda

Tot sembla indicar que si les dades acompanyen, i seguim les instruccions i normes imposades durant l’estat d’alarma, a partir de mitjans de maig podrem visitar familiars i habitatges . No obstant això, encara sorgeixen centenars de dubtes al respecte, avui us donem alguns consells mentre arriba aquest dia tan esperat.

COM VISITAR UN HABITATGE? 

Durant aquesta epidèmia hem hagut de transformar i  adaptar  les nostres vides a una  situació  de prevenció i aïllament social. La veritat és que tornar a la normalitat, es farà estrany per a alguns, en gran part, perquè aquesta normalitat no serà com sempre vam conèixer,  al menys  fins que hi hagi un remei per al covid19, i haurem d’adaptar-nos a  unes noves costums. Entre aquestes noves pràctiques que haurem d’anar assimilant i introduint en les nostres vides, hi seran el distanciament social o l’ús de mascaretes ,  però a més, a l’hora de visitar un habitatge haurem de tenir nous hàbits:

NETEJA DE L’HABITATGE

Abans i després de la situació que estem patint, la neteja dels habitatges ha estat sempre un element clau. Però és cert que ara, en general, prenem més atenció a aquest aspecte i fins i tot netegem sense racons. Per això, l’objectiu és prendre totes les mesures de precaució  necessàries  per evitar que el virus entri en les nostres llars , aquí t’expliquem com desinfectar una habitatge correctament .  

Cal recordar la importància d’una neteja general i habitual en què es ventili el domicili diàriament i per tant es pugui renovar l’aire interior, una pràctica essencial per a la salut i també per al bon manteniment de la nostra llar

VISITAR UN HABITATGE

Com ja és conegut per tots, cal rentar-se constantment les mans, i si visitem un habitatge diferent a la nostra, aquesta pràctica no la podem oblidar. A més, haurem de seguir mantenint una distància social d’almenys un metre, i evitar salutacions amb la mà, petons i abraçades, és moment perquè ens acostumem a noves formes de saludar-se, com la  japonesa, però no per això perdrem la nostra essència.  Procurem tocar les menys coses possibles, però en cas de fer-ho, quan les visites marxin, caldrà tornar a desinfectar i netejar-ho tot. 

D’altra banda,  pel que fa a les vivendes de lloguer , a més de poder tornar a fer visites presencials ,  podrem continuar visitant els habitatges de manera virtual. En Lloguer Segur , des de fa setmanes tenim habilitada l’opció  de visitar habitatges de lloguer de forma digital . A  través de la guia i explicació d’un assessor immobiliari, pots tornar a repassar cada aspecte de el pis de lloguer que t’interessa  sense necessitat de sortir de casa.

COM LLOGAR UN HABITATGE DURANT LES FASES DE DESESCALADA?

En  Lloguer Segur hem seguit treballant durant tot aquest temps per garantir un dret  constitucional, com és l’accés a l’habitatge, i seguir oferint plenes garanties en el lloguer a propietaris i llogaters . 

A més de les visites digitals, hem habilitat processos d’atenció a client en línia, a través d’àrea privada i formalitzacions de contracte  telemàtiques, mitjançant la signatura digital. Ens hem adaptat a aquestes circumstàncies tan excepcionals i hem mantingut tots els nostres canals de comunicació operatius. Tot i així, hi ha processos que no es poden fer de forma telemàtica, per això disposem de  oficines obertes que cobreixen serveis mínims imprescindibles. 

Durant les fases de desescalada, continuarem treballant, gestionant el lloguer de propietaris i llogaters i obrint progressivament les més de 40 oficines que tenim disponibles a tota Espanya.

Recorda que treballem per a tu i que si vols posar en lloguer el teu immoble o necessites arrendar un habitatge, només has de contactar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.