Com renovar el bany del teu pis de lloguer sense gastar-se molts diners

El bany del pis que vols llogar aquest és antic i vols donar-li un rentat de cara? Et donem 5 trucs senzills que pots fer tu mateix per estalviar-te uns diners.

1. Llum i color

Renovar el bany i no gastar molt no és tasca impossible. El nostre primer consell, si no vols ficar-te en obra, és donar un toc de color a les rajoles. No cal canviar-les, brotxa, pintura especial i en un tres i no res, el teu bany semblarà un altre.

Un altre aspecte que donarà un toc innovador al bany del teu pis de lloguer, és una bona il·luminació. Digues adéu a les bombetes incandescents i aposta pels LED, són una mica més cars a les botigues, però es veu compensat en la factura de la llum.

2. Canvia els accessoris

Tovalloler, porta-rotlles, saboneres … Tots els elements i accessoris del teu bany són fàcils de renovar i barats, si vas a un dels milers de macro botigues de reformes. A més, la seva instal·lació és molt senzilla i pots fer-ho tu mateix, aposta pel DIY! I treu tot allò que tingui esvorancs o aquest passat, faràs més cridaner el teu pis de lloguer.

3. Sòls laminats …

O com dir adéu a les enutjoses reformes. I és que no cal que per renovar el bany llevants terra. Al mercat cada vegada és més comú trobar làmines de sòl, semblants als folres dels llibres de l’escola, però decorats i especials per a usar en qualsevol part de la casa. Hi ha centenars d’opcions: imitacions de sòl de fusta, de gresite amb efecte laminat …. Tot un catàleg de varietat!

4. Cortines noves o mampara

Segons sigui el pressupost que tinguis per renovar el bany del teu pis de lloguer, pots optar per canviar les cortines de la dutxa, donarà sensació de neteja o apostar per una mampara, que encara que són una mica més cares, es caracteritzen per ser duradores i resistents .

5. El cotó no enganya

El punt més important, sense neteja cap canvi val. Una neteja en profunditat farà que el teu pis de lloguer sigui irresistible. Per a aquests llocs que es resisteixen a la brillantor com les aixetes o les juntes, també et donem uns consells:

Aixetes: Perquè brillin i no tinguin restes de brutícia, frega amb mitja llimona, aclareix amb abundant aigua i per rematar, seca amb un drap net

Juntes: Una tassa de lleixiu en un litre d’aigua, polvoritza la barreja i deixa actuar. Passats uns minuts, ajuda’t d’un fregall i llest! Ni rastre de juntes negres ni brutes.

Aquí tens els nostres 5 consells per renovar el bany del teu pis de lloguer sense gastar molts calers. Se t’ocorren més? ¡Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.