Com renovar el sòl antic del teu pis de lloguer sense gastar-te molts diners

El teu pis de lloguer ha resistit bé el temps, però el trot que ha portat el sòl fa que es noti que és antic. Si vols renovar el sòl antic del teu pis de lloguer de manera barata i fàcil, segueix llegint!

Digues adéu a les obres

Ficar-se en obres és un destorb, però ja no cal posar la casa de cap per avall per canviar el terra. Si veus que el sòl del teu pis està antic, ja no hi ha excuses, en un cap de setmana i per pocs diners podrà ser el més modern de l’edifici. Ara que t’has decidit pensa quin tipus d’acabat vols, elabora un pressupost i investiga una mica.

Tipus de sòls

Tenim clar que no farem obres, llavors … com canviarem el terra? En ple segle XXI hi ha infinitat de solucions que t’evitaran haver de ficar obrers al el teu pis de lloguer. Sòls laminats, vinílics, de PVC, de bolon, microciment o amb simple pintura.

Sòls laminats

És una de les solucions més comunes, conegut també com tarima flotant. El preu dels sòls té un gran ventall, segons el seu gruix i la resistència de la capa exterior. Es col·loquen fàcilment mitjançant un sistema de clic.

Terres de vinil

Des dels 4 € fins als 50 € els de major qualitat. Hi ha una gran diversitat de models entre els que segur trobes un que t’agradi. Són molt fàcils de col·locar i resistents.

Terres de PVC

Aquest tipus de sòls imiten qualsevol tipus d’acabat. Són impermeables, antilliscants i silenciosos. L’inconvenient és que esgarrapen amb facilitat i la reparació és costosa.

Terres de bolon

Com si fos una mena de moqueta, els sòls de bolon estan fets de vinil teixit que imita fibres vegetals. Són molt resistents i existeixen en infinitat de colors presentats en llosetes autoadhesives o en rotllo.

Microciment

Aquest sòl es converteix en una petita obra, però en la qual no cal aixecar el paviment original. Amb un acabat rústic o modern, amb brillant o mat i llis o amb textura trobaràs el que més t’agradi. La seva aplicació és fàcil, són de gran qualitat i destaca la seva resistència i durabilitat.

Sòls pintats

L’última solució i les més econòmica és renovar el sòl antic del teu pis de lloguer amb pintura. En aquest apartat, tingues en compte el material original i l’acabat que vols aconseguir. Si aquesta és la teva opció demana assessorament a professionals que t’ajudin a descobrir quina és la millor opció.

Ja no hi ha excusa, pots renovar l’antic sòl del teu pis de lloguer de forma senzilla, barata i molt resultona.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.