Com renovar sense obres un pis de lloguer?

L’altre dia te explicavem els passos que havies de seguir per poder realitzar una reforma del teu immoble. Sabem que la despesa que suposa fer obres a casa no ho pot assumir tot el món. Per això, avui et portem diversos consells per deixar la teva casa com a nova sense necessitat d’obra.

Canvia la pintura

Per renovar sense obres el teu pis de lloguer, és fonamental que actualitzis el color de les parets. Busca una tonalitat neutra que s’adapti als gustos de tots els possibles llogaters. D’aquesta manera, la teva casa lluirà millor. Així mateix, et recomanem que eliminis el gotelé, és una tècnica que va passar de moda fa temps.

Atent a la cuina i els banys

Les petites modificacions en els banys i a la cuina fan que els habitatges tinguin un altre aspecte. Per exemple, presta atenció als electrodomèstics, en el cas que estiguin antiquats, renova’ls. D’aquesta manera, la cuina del teu pis es lloguer es modernitzarà. Així mateix, amb el pas del temps, el desgast que pateixen els elements del bany fan que aquests es deteriorin i mostrin mal aspecte. Per això, canvia els sanitaris per uns de nous.

Mobiliari nou

Com saps, les modes van canviant amb el pas del temps i els mobles no estan exempts. Una bona opció és canviar el mobiliari desfasat per un altre més modern i assequible. Per això, en les grans superfícies especialitzades trobaràs una àmplia gamma d’elements amb colors neutres, funcionals i amb espai per a emmagatzematge. Encara que et sembli una tonteria, amb aquestes modificacions casa teva semblarà una altra.

Decora

Quan vagis a donar-li un canvi d’aires al teu immoble, és recomanable que eliminis tots els estris personals que tens escampats per l’habitatge de lloguer. Així mateix, t’aconsellem que la decoris amb elements adequats a la moda actual. Això sí, no converteixis la teva casa en un museu, i utilitza elements bàsics i neutres per satisfer els gustos de tots els potencials inquilins. A més, per donar una sensació de major amplitud, pots utilitzar miralls.

La llum és important

Quan vagis a renovar el teu pis, presta molta atenció als punts de llum de l’immoble. Amb una bona il·luminació aconseguiràs donar-li un rentat de cara al pis i li proporcionaràs un major confort. Per a això, revisa on instal·lar les llums i focus del teu habitatge.

Se t’ocorren altres consells per renovar sense obres un pis de lloguer? Explica’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + twenty =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.