Com treure el màxim rendiment al teu pis de lloguer?

Segurament aquesta és una de les preguntes més repetides entre propietaris: com es pot maximitzar el rendiment d’un pis de lloguer? Avui t’expliquem el que necessites saber i els passos a seguir perquè així sigui.

lloguer segur

Petites millores

Comença per fer petites millores que ajudin al rendiment del teu pis de lloguer. Una mà de pintura, renovació de bany i cuina i petites reparacions faran que la teva propietat es revaloritzi i que la rendibilitat es maximitzi. A més, recorda que abans de llogar has de revisar que tot funcioni bé i desfer-te de mobiliari vell i poc funcional.

El primer en el que hem de fixar-nos és en el correcte funcionament de tot al nostre habitatge: llums, fontaneria, tancaments … Reparar aquest tipus d’elements no ens porta molt temps i farà que la casa llueixi millor. D’altra banda, un dels punts clau d’un habitatge de lloguer són cuines i banys. Pel que fa a la primera, deuen estar equipades, si el mobiliari és antic tenim dues opcions, d’una banda, reformar-lo amb senzills trucs, com una mà de pintura, vinils en el mobiliari o el terra i per descomptat, una neteja integral de la zona. Si realment amb aquestes mesures no és suficient, és el moment perfecte per plantejar-se fer una petita reforma de millora i substituir els mobles per uns de nous.

Respecte al bany d’un habitatge de lloguer, és important no només comprovar bàsics com que no es perd aigua, o que l’aigua calenta arriba perfectament, sinó també canviar i condicionar parament com la catifa del bany, cortines de la dutxa i aixetes.

No oblidis prestar atenció a la resta d’estances de l’immoble, saló i habitacions, aquestes han d’estar netes i completament despersonalitzades, a més la renovació de la pintura ens permetrà oferir una sensació de sanejament que el futur inquilí agrairà.

D’altra banda, per agilitzar els tràmits en els processos de lloguer, sempre recomanem que l’habitatge de lloguer tingui els subministraments donats d’alta i per descomptat, que disposi de l’etiqueta energètica, obligatòria per tots els habitatges que es posin en venda o lloguer.

Adequar al mercat

Per treure-li el màxim rendiment al teu pis de lloguer has d’establir un preu adequat al mercat. Amb una anàlisi de l’oferta i la demanda podràs establir el preu exacte que farà que el teu pis sigui rendible. Fent-ho bé, com ja vam comentar en moltes ocasions pots aconseguir al voltant d’un 5% de rendibilitat, molt per sobre dels mètodes tradicionals d’inversió.

Com us hem explicat en moltes ocasions la importància de fixar correctament el preu de la renda determinarà l’èxit del nostre lloguer. Fixar un preu per sota del mercat farà que no obtinguem les rendibilitats desitjades, mentre que situar-lo per sobre de la realitat, no només dificultarà i allargarà els terminis per aconseguir llogar, sinó que podrà ser objectiu d’inquilins poc complidors. Per evitar aquestes situacions, el correcte és fixar el preu en funció del mercat, de les característiques de l’immoble, la zona i per descomptat, deixar-se assessorar per especialistes immobiliaris.

Un llogater perfecte

Tenir un inquilí perfecte és sinònim de rendibilitat. Un inquilí, a més de ser bon pagador, ha de tenir altres qualitats. És molt important que tingueu cura del teu immoble i que romangui el màxim temps en l’habitatge. D’aquesta manera obtindràs els màxims rendiments per el teu pis de lloguer. Per realitzar bé la selecció de l’inquilí perfecte al teu habitatge de lloguer, és important reclamar documentació acreditativa, contracte de treball, nòmina, referències d’anteriors propietaris i per descomptat, aplicar mesures preventives i d’anàlisi com les que es realitzen a Lloguer Segur. I és que a través de l’estudi dels candidats a inquilí mitjançant scoring financers, ens ajuda a determinar la capacitat de pagament, així com la solvència i viabilitat del futur inquilí del teu pis de lloguer.

Lloguer segur

A Lloguer Segur t’ajudem a maximitzar la rendibilitat de la teva propietat amb les millors garanties. Gaudeix d’un lloguer segur amb el llogater perfecte per al teu immoble i descobreix els avantatges de formar part de la companyia que ha canviat el mercat del lloguer. Perquè, recorda propietari, que amb Lloguer Segur tens garantit el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. I això no és tot! Mantenim la morositat en el 0% gestionant, de forma integral, tots els teus actius immobiliaris. A més, posem a la teva disposició una plataforma digital on podràs seguir en tot moment qualsevol aspecte relacionat amb el lloguer més de consultar contractes, informes fiscals, i fins i tot contactar amb l’inquilí o la companyia de forma directa i immediata.

Comença a gaudir del teu lloguer i de l’assessorament professional dels experts immobiliaris de Lloguer Segur. Què més pots demanar?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.