Com un lloguer assegurat pot evitar-te molts problemes

Aconseguir un contracte de lloguer que sigui segur per al propietari, no és tasca fàcil. Durant la durada de l’arrendament poden sorgir problemes que posin en dubte la tranquil·litat del propietari d’un pis. Amb un lloguer assegurat pots evitar-molts maldecaps.

Busca ajuda de professionals

Un assessorament professional des del principi pot ser de gran ajuda. A Lloguer Segur prestem un servei integral del lloguer que va des de la recerca del millor llogater, fins a la fixació del preu tècnic, passant per l’assistència jurídica durant tota la seva vigència.

Troba el millor inquilí

Un dels punts clau per aconseguir un lloguer assegurat és trobar l’inquilí perfecte. El nostre Departament de risc realitzarà una anàlisi de solvència a tots els candidats a arrendar la teva propietat. Deixa el teu pis a bones mans!

Cobrament garantit

Amb Lloguer Segur cobraràs sí o sí el dia 5 de cada mes. Som l’única empresa del sector amb accés a ASNEF i al Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM), primer fitxer que recull la morositat en el lloguer. ¡Gaudim d’un 0% de morositat!

Sempre dins de la llei

Amb l’assessorament del nostre Departament Jurídic, el teu contracte de lloguer sempre complirà amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). A més ens assegurarem que especifiquin correctament les obligacions de drets del propietari i llogater.

Amb un lloguer assegurat un correcte arrendament està garantit. Oblida’t de les preocupacions i dorm tranquil, amb Lloguer Segur t’ho posem tot molt més fàcil.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 11 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.