Com un professional inmobiliari pot ajudar-te a llogar un pis

Una de les primeres preguntes que se li ocorren a un propietari, a l’hora de posar el seu pis en lloguer, és si ho fa a nivell particular o ho realitza a través d’un professional immobiliari. Aquesta última opció, tot i que en principi pugui suposar un cost per a l’arrendador, a la llarga podrà beneficiar-se d’una sèrie d’avantatges que li aportaran més seguretat i comoditat. Vols saber quines? En aquestes línies te les expliquem.

professional inmobiliari

Recerca del llogater

Un professional immobiliari intentarà buscar la persona que més s’adapti a les vostres preferències. A més, també us garantirà que el nou arrendatari us pagui la renda. A Lloguer Segur els nostres agents immobiliaris s’afanyen en la recerca de l’inquilí perfecte. Així mateix, amb la nostra gestió no us preocupareu pels impagaments: gràcies a l’estudi de solvència que vam realitzar només poden signar un contracte aquells que siguin fiables i solvents. I cada dia 5 cobrareu puntualment la mensualitat.

Assessorament

Els especialistes en el mercat del lloguer t’ajudaran a gestionar la signatura del contracte. Gràcies a l’assessorament dels professionals, el propietari no cometrà errors en la redacció i signatura del document que formalitza l’arrendament. Així mateix, també s’encarregaran d’assessorar-te en assumptes fiscals com deduccions i pagaments d’impostos, entre d’altres.

Gestió en les necessitats de l’habitatge

Un altre dels avantatges més importants és la gestió de l’habitatge un cop signat el contracte. L’especialista continuarà treballant perquè el propietari pugui atendre de la millor manera possible a l’inquilí. Així mateix, l’expert també es preocuparà perquè estigui últim pugui gaudir del seu lloguer sense complicacions.

A més, els clients de Lloguer Segur tenen a la seva disposició l’àrea privada. En aquesta zona, tant propietaris com llogaters, podran estar en contacte contínuament amb l’ajuda i supervisió dels agents immobiliaris de la companyia líder en el mercat del lloguer.

Tens algun dubte? Pregunta’ns i nosaltres te la resolem.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.