Com una bona decoració et pot ajudar a llogar un pis

Com saps, en els últims anys, la demanda d’habitatges de lloguer ha crescut de forma estrepitosa. Són moltes les famílies que es decanten per viure en un pis arrendat, però has de saber que els inquilins no busquen qualsevol immoble. Perquè la teva casa no estigui molt temps parada al mercat, et recomanem que prestis molta atenció a la decoració. Com? No et preocupis, aquí et donem diversos consells.

decoració pis de lloguer

Tons neutres

Per a gustos, colors, mai millor dit. Encara que et sembli preciós un saló pintat amb un rosa intens, a tot el món no li agradarà. A l’hora de triar la decoració per a un pis de lloguer, busca tons neutres. Amb ells, satisfacerás els gustos de tots els inquilins que s’interessin per ell.

Per entrar a viure

Quan un possible inquilí visiti el teu habitatge, ha de tenir la sensació de sentir-se com a casa. Tot i que fa temps que no vius en aquest pis, estigues atent als petits detalls. Un llit amb un cobrellit bonic, unes fruites fresques a la cuina o unes cortines netes faran que l’interessat senti que pot anar a viure allà, ja.

Bon ambient

Treu tots els valors positius de casa teva. La millor decoració per atraure un inquilí és crear bon ambient a l’habitatge. Quan ensenyis el pis, puja les persianes perquè entri la llum, posa unes plantes i preocupa’t per la bona olor de casa teva. L’olor a cafè és molt bo perquè un arrendatari s’interessi per la teva casa, el seu aroma fa que els demandants es sentin com a casa.

Despersonalització

Per aconseguir una bona decoració, has de despersonalitzar l’habitatge. Si tens records o estris personals repartits per tota la casa trigaràs més en llogar un pis perquè a l’inquilí li costarà molt imaginar-se vivint-hi. Així mateix, mai utilitzis el pis com si fos un traster. Tens dues opcions, oferir-lo amb el mobiliari bàsic o promocionar-lo sense moblar; però mai amb tots els mobles que et sobrin a casa.

Des de Lloguer Segur et recomanem que, si vols llogar-lo moblat, el decoris amb mobles funcionals. Un llit amb canapè o un sofà amb espai d’emmagatzematge, són bones opcions.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.