Com vols que sigui el teu llogater?

Moltes vegades les aparences enganyen. El que en un primer moment penses que és bo pot resultar nefast o a l’inrevés. En el moment de llogar un pis passa el mateix.

Et cites amb un futur llogater que semblava simpàtic per telèfon. Quan estàs esperant-lo, davant teu es planta un noi amb la barba descuidada, amb una roba una mica extravagant i més jove del que pensaves. No t’ho imaginaves així.

No tinguis por ni et deixis emportar per la primera impressió

Aquest noi desmanegat resulta que és enginyer de telecomunicacions, treballa en una multinacional molt coneguda i, a més, dóna classe a la universitat mentre acaba el seu doctorat.

Quan comences a parlar amb ell sembla una mica distret i no t’acaba de convèncer, però resulta que està interessadíssim en el teu pis. Quan comenceu a parlar de fiança, contracte i condicions ell sembla espantat. Està tan interessat que decideixes donar-li una oportunitat.

Aquest noi desmanegat resulta que paga cada mes de manera puntual, mai ha donat un problema i té cura del pis que vas decidir llogar com si d’un autèntic tresor es tractés.

L’altre cara de la mateixa moneda

A l’extrem contrari, mentre estàs esperant pel teu possible futur llogater, t’imagines com vols que sigui: formal, seriós …

Quan et toca per l’esquena dient el teu nom i et tendeix la mà per saludar ja estàs convençut; ell serà el teu llogater. Va ben arreglat, sap del que parla i sembla molt simpàtic. Controla del tema de fiances, sap molt de la Llei d’Arrendaments Urbans i t’assegura que no tindrà cap problema amb ell.

El primer mes tot va rodat i et despreocupes, la teva casa està en bones mans. Als sis mesos el llogater et deu dues mensualitats, no t’agafa el telèfon i comences a penedir d’haver-te fiat d’aquesta primera impressió.

No sempre les coses són el que semblen, nosaltres ho sabem i per això volem ajudar-te. Posa’t en mans de professionals que t’ajudin amb una gestió integral del lloguer. A Lloguer Segur realitzem estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats per evitar qualsevol inconvenient. A més, si pel que sigui sorgeix algun problema, t’ajudarem a posar solució.

Si vols saber com trobar un llogater perfecte no et perdis: Manual: troba el llogater perfecte per al teu pis de lloguer

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.