Comença l’any amb bon peu: com llogar un pis aquest 2015?

Fets els nostres propòsits d’any nou, estrenem 2015 amb 5 consells per dissipar l’eterna pregunta del propietari de com llogar el seu pis. Molt al tant, perquè si vols rendibilitzar el teu pis aquest any, tenim la clau.

1.Modernitza i despersonalitza

Per conèixer les claus de com llogar el teu pis has de seguir un pas primordial, modernitzar i despersonalitzar l’habitatge. Acomiada’t d’objectes i mobles vells, no deixis res que no els puguin fer servei als teus nous inquilins. Neteja la cara de les parets, una pinzellada de pintura, mai està de més.

Recull tots els objectes i records, el teu objectiu és crear una nova llar per als inquilins i per descomptat, dóna-li un toc de llar al teu habitatge. Ventila, comprova que tot funciona i sigues detallista amb cada element o objecte.

2. Fixa una renda adequada

Llest el pis per poder entrar a viure, és moment de fixar la renda del lloguer. Encara que sempre us ho recordem, mai està de més refrescar la memòria i matisar en què no heu de fixar-vos abans de fixar el lloguer dels vostres inquilins. Mai us baseu en l’import de la vostra hipoteca, no és un indicador real del mercat del lloguer, tampoc, en el sentiments que ens pugui despertar l’immoble. Oblida el que els teus veïns et recomanen, la realitat no és el que altres comenten sinó el que marca el preu tècnic. Si fixes una renda basada en aquest indicador, aconseguiràs un preu de mercat ajustat i real a la necessitat teves i dels teus inquilins.

3. No et deixis portar per les primeres impressions

Hi ha moltes vegades que aquells que en principi ens semblen no aptes per a la nostra vivenda, resulten ser inquilins 10 i passa el mateix a l’inrevés, aquell que es presenta amb el seu millor somriure i aparença, acaba sent un fiasco i el principi d’un dels teus majors problemes, l’impagament del lloguer.

Acaba amb els teus prejudicis i deixa que t’assessorin els professionals. Ningú millor que ells perquè seleccions inquilí perfecte al teu pis de lloguer.

4.Tingue-ho tot a punt

Quan et recomanem per llogar el teu pis que ho tinguis tot a punt, no només ens referim a l’apartat primer en el qual t’aconsellem que modernitzis i despersonalitzis, sinó també, al fet que el teu habitatge compleixi amb una sèrie de requisits d’idoneïtat. Com aconseguir-ho? Fàcil! Subministraments donats d’alta, que un cop hagis llogat el pis, els teus inquilins canviaran la titularitat, cuina equipada, amb tot l’imprescindible per poder entrar a viure i per descomptat, neteja i petites reparacions en regla😉

No et compliquis la vida

Oblida’t del que enfarfecs de lloguer particular. Que si concertar visites amb els futurs inquilins, buscar un contracte d’arrendament per internet, investigar si el teu inquilí pagarà … Per triomfar aquest any, opta pel lloguer professional. Nosaltres t’ajudarem a llogar el teu pis de forma ràpida i segura, i per descomptat, ens cenyirem a tot el que marca la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) perquè coneguis fins al més mínim detalls els teus drets i deures com a propietari.

Segueix aquestes cinc regles d’or i veuràs que llogar el teu pis a 2015 no serà una tasca impossible.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.