Compartir pis de lloguer: principals conflictes

Viure amb algú pot resultar complicat, en compartir pis de lloguer és habitual que hi hagi conflictes i frecs. Quins són els principals? I el que és més interessant, com es poden evitar i solucionar? Us ho expliquem!

compartir pis de lloguer

L’espai

A l’hora de compartir pis de lloguer és imprescindible que tots els inquilins respectin els espais de cada un ¿A què ens referim? Les habitacions serà el més personal de tota la casa, pel que no s’hauria d’entrar sense permís. A més, cada un tindrà el seu espai a la cuina i el bany per col·locar les seves coses personals. No només això, pot ser molt recomanable establir temps i torns per al bany i la cuina.

No seguir aquesta senzilla recomanació pot portar a malentesos i topades innecessaris.

Tasques de la llar

Fregar, escombrar, netejar la pols, recollir … A l’hora de compartir pis de lloguer l’organització és primordial per mantenir la casa neta. I com tampoc cal netejar sobre net el millor és repartir les tasques i complir amb les obligacions. Què tal si cada dia de la setmana un baixa les escombraries? Això sí, per evitar problemes tots haureu de complir amb el pactat.

El descans

Es diu que els drets d’un acaben on comencen els de l’altre. Molt molt de compte amb els sorolls a deshora, les interrupcions a l’estudi oa la feina. En un pis de lloguer compartit tots els companys ha de respectar els descansos i els silencis de la resta. El primer manament de la convivència hauria de ser el respecte, i pel que fa als sorolls i les molèsties no hi ha dubte, és un dels principals conflictes a l’hora de compartir.

Comparteixes pis? Explica’ns quins problemes han sorgit en la convivència.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 11 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.