Comprar per llogar, és un bon negoci?

Cada vegada són més els estalviadors que veuen en la idea de comprar un immoble per llogar-lo una bona forma d’inversió. Comprar en un bon moment, deixar-se assessorar per un professional del lloguer i trobar l’inquilí perfecte, són les claus perquè la inversió sigui reeixida.

Situació del mercat i rendibilitat del lloguer

El mercat de l’habitatge està en ple aterratge pel que a preus es refereix. Les dades dels tres últims semestres reflecteixen baixades percentuals del 5%, 3% i 2%, i els preus s’han equiparat als de l’any 2000 Si vols invertir en comprar per llogar, has d’estar molt al corrent de les oportunitats del mercat .

Un cop adquirit el pis és moment de treure’n rendibilitat, per a això el lloguer és l’oportunitat ideal entre els estalviadors. En aquests casos la millor opció és deixar-se assessorar per experts del sector. A Lloguer Segur t’assessorem en el preu tècnic i ens encarreguem de realitzar la gestió integral del lloguer, des de publicitar l’immoble, fins a realitzar les visites i trobar el millor candidat. A més, tindràs garantit el cobrament puntual de les rendes els dies 5 de cada mes.

Però, ¿quina rendibilitat puc tenir? Llogant un immoble apostes per un mercat en continu creixement davant l’estancament de la compravenda. A més, tenim l’experiència reeixida de països europeus com Alemanya o Finlàndia on el parquet frega el 40% i la rendibilitat dels seus propietaris supera el 7%. En el cas d’Espanya, podem aconseguir rendibilitats d’un 5% depenent de la zona i la demanda, a més has de tenir en compte les desgravacions fiscals que encara es poden obtenir per arrendar un immoble.

Com fer que el comprar per llogar sigui beneficiós:

– Com més baix compris, més rendibilitat pots arribar a obtenir
– Adequa l’immoble perquè sigui idoni i es pugui llogar
– Fixa un preu tècnic de l’arrendament
– Troba a un bon inquilí
– Contractes legals i clars on es reflecteixi drets i obligacions de propietari i inquilí

La nostra recomanació: Contacta amb professionals del sector i deixa’t assessorar, t’ajudaran a aconseguir el teu objectiu.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.