Consells abans de llogar un pis

Ha arribat el moment, has pres la determinació de llogar un pis que tenies buit. És el teu cas? Doncs segueix llegint, perquè tenim uns consells que t’interessen.

abans de llogar pis

Posada a punt

El primer pas de tots és deixar-ho tot en perfecte estat de revista. Una mà de pintura a les parets, una neteja integral i una revisió en profunditat de totes les instal·lacions. L’ideal és que el pis estigui en el seu ple esplendor quan comencis a ensenyar-lo, així que evita qualsevol desperfecte. A més, recorda que el teu pis de lloguer no és un traster, els mobles vells amaga’ls d’una vegada.

Legalitat

Necessites unes nocions bàsiques de la Llei d’Arrendaments Urbans per arrencar la teva carrera de propietari. Coneix els teus drets i obligacions i compleix-los. Recorda, que abans de signar un contracte cal llegir tot a ulls clucs, en el teu cas hauràs de començar des de zero i no és gens fàcil. Un contracte 100% legal blindarà el lloguer en front a problemes futurs.

Prevenir abans que curar

És molt recomanable que abans de signar, t’asseguris que en el teu pis viurà el llogater perfecte. La nostra recomanació és que li demanis algun aval que acrediti la seva solvència: contracte laboral, nòmines … Si tot està en ordre no tindrà cap problema per presentar la documentació oportuna.

Assessorament professional

Partir de zero no és fàcil ia l’hora de llogar un pis no es pot jugar amb foc. Si no vols agafar-te els dits, la nostra recomanació és que apostis per l’ajuda professional. Amb Lloguer Segur llogar un pis mai serà tan fàcil.

Se t’ocorre algun consell més perquè llogar un pis sigui bufar i fer ampolles?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − eleven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.