Consells pera que les fotos del teu pis siguin ideals

A l’hora de posar un pis en lloguer és imprescindible una bona carta de presentació i que millor que unes bones i boniques fotografies que el teu pis parli per ell mateix. Tenir cura de la qualitat de la imatge i retratar la totalitat dels espais, permetran que el teu pis sigui més atractiu davant d’altres.

Consells perquè les fotos del teu pis siguin ideals

La qualitat per sobre de tot

Les fotografies han de ser de bona qualitat i amb resolució, a més has de tenir en compte detalls com l’hora del dia, la llum natural dels matins genera sensació de calidesa. Cuida els flaixos i dits en l’objectiu.

Tingues cura del detall

Ordena abans que es fotografiï el pis. Col·loca els mobles, si pot ser només aquells que es quedaran definitivament o per exemple, treu les coses que destorbin i que no hagin de de cridar l’atenció en la imatge, com escombres, fregalls a la cuina, ninots … Els llits sempre han d’estar fets, intenta que el matalàs no estigui nu.

Zones variades

No t’obcequis en què es fotografiï la mateixa estança una i altra vegada. L’ideal és que el llogater pugui fer una visita prèvia del pis a cop d’imatge, per això el millor és retratar tots els espais de l’habitatge i des de diferents perspectives.

Despersonalitza

Pensa que el teu inquilí mentalment posicionarà les seves coses a la casa, si veu fotografia teves o objectes d’una altra persona, li costarà més.

Trucs d’imatge

Procura tenir les persianes obertes, d’aquesta forma les habitacions es veuran més lluminoses, també pots jugar amb les llums. Un altre aspecte molt important és que es vegi net i que les finestres no tinguis restes de gotes de pluja:-)

Finalment, procura destacar les àrees atractives (piscines, terrassa, cuines …) i si t’atreveixes, pots donar encant a altres zones amb flors o miralls.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.