Consells per a una promoció espectacular del teu pis

No només val que sigui bonic, que sigui espaiós o lluminós … És fonamental tenir una bona estratègia de venda per al teu pis de lloguer.

Vols posar en lloguer el teu pis? Llegeix aquest post amb atenció, perquè avui et anem a descobrir com promocionar-lo.

pis de lloguer

Preparació

Abans de res és primordial que preparis el teu pis per a ser visitat. En aquest blog ja vam parlar de tècniques com el home staging que faran que tot sigui molt més atractiu. Ben net, roba de llit bonica i algun que altre detall com plantes o flors, faran que es vegi preciós.

Book de fotos

Arriba el moment de fer les fotos del teu pis de lloguer, segurament seran la primera impressió de tots els candidats a inquilins. Com el teu objectiu és que aquesta primera “visita” sigui satisfactòria, és important fer bé les fotos. Una correcta il·luminació i uns bons enquadraments són fonamentals. Procura fer les fotos durant el dia i si és possible amb llum natural millor, però sinó encén bé tots els llums.

Promoció web

Internet està a l’ordre del dia i l’abast de la mà de qualsevol. Publica l’anunci del teu pis de lloguer en els principals portals immobiliaris. Recorda escriure un text ben atractiu i explicatiu, deixa ben clar quines són les característiques de l’immoble i les condicions. Com més informació des des del principi millor que millor.

Ajuda de professionals

No és fàcil fer tot això. La nostra millor recomanació és que optis per professionals que t’ajudin a treure al mercat el teu pis de lloguer.

A Lloguer Segur ens encarregarem de promocionar el teu immoble amb les seves corresponents fotos, però és que a més també atendrem els candidats a inquilí. Els nostres assessors t’explicaran tots els detalls del teu pis de lloguer i ensenyaran en el millor moment i de la millor manera el teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.