Consells per fer una mudança perfecte

Amb el final d’estiu sou molts els que aprofiteu per canviar d’habitatge de lloguer i començar el curs en un altre pis. Sabem les complicacions que suposa fer una mudança i la de maldecaps que genera, per això, hem preparat uns tips que us facilitaran molt el canvi d’habitatge de lloguer. No us ho perdeu!

mudança lloguer

Neteja d’armaris

En la majoria de les ocasions, ens costa desfer-nos de les coses i les anem emmagatzemant a casa amb l’excusa que tornarem a utilitzar-les. No obstant això, això mai succeeix, i els nostres armaris van empetitint a poc a poc. Una mudança, és el moment ideal per fer una neteja integral i només traslladar el realment útil. Tira tot el que no vagis a utilitzar i empaqueta el que realment té utilitat, a més de carregar menys, emmagametzaràs menys coses inútils al teu nou habitatge de lloguer.

Tot ben etiquetat

Aquest truc és 100% recomanable, ja que a l’hora de desempaquetar tot, et serà molt més fàcil trobar les coses i organitzar-les en la casa. Pots etiquetar les caixes per espais i habitacions o si ho prefereixes, etiquetar segons la tipologia d’estris.

Inventari i planificació

Agafa paper i boli i anota tot el que tens, el que has de traslladar i el que has de llençar. Amb una bona organització evitaràs oblits, pèrdues o el que és pitjor, treballar dues vegades fent el mateix, rebuscant o muntant caixes.

Guarda el més important per tu

Hi ha coses que per res del món voldries perdre o deteriorar mai ja sigui pel seu valor sentimental, o per la seva utilitat. Agafa tot el que consideris imprescindible i empaqueta-ho de manera especial i amb una bona protecció. Encarrega’t tu mateix de traslladar aquesta caixa i deixar-la en un lloc visible del teu nou habitatge de lloguer.

I tu, quins trucs utilitzes a l’hora de fer una mudança? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.