Consells per pintar un pis de lloguer

Arriba el bon temps i molts ens llancem a pintar casa nostra per donar-li un rentat de cara i sanejar-la. Però, si estàs pensant en ser tu el manetes que pinti el pis de lloguer, pren nota! perquè et portem els millors consells per obtenir grans resultats.

parets pis de lloguer

Condiciona les zones

Primer pas i molt important, retira tots els mobles, quadres i qualsevol objecte que tinguis a l’habitació o zones que vols pintar. Un cop aclarida la zona, hem de cobrir sòl, endolls i sòcol, d’aquesta forma evitarem tacar o danyar les superfícies.

Prepara les parets

Si es tracta de parets amb gotelé estudia les zones amb més desperfectes per restaurar-les abans d’aplicar una nova mà de pintura. Per a les parets llises, hem de comprovar que estan perfectament uniformes, en cas contrari, amb una mica de paper de vidre, deixa-les iguals perquè quan s’apliqui la pintura quedi perfecta.

El color

Abans de posar-te mans a l’obra, et recomanem que escullis diversos colors i facis proves sobre la paret. D’aquesta forma podràs seleccionar el que més t’agradi i descartar la resta en funció de la llum que li dóna o la combinació amb el conjunt. Intenta seguir una línia cromàtica concreta i uniforme en totes les estances de la casa.

Material

Roba, guants, rodets, pintura … encara que no ho creguis, has de comptar amb tot el material necessari per començar a pintar al teu pis de lloguer. Assegura’t de quin tipus de rodets necessites, ja que els hi específics segons les zones, igual que brotxes i les mides.

Aplica bé la pintura

Amb tot el material a punt i el terra tapat perfectament, és el moment de posar-nos a pintar. Abans de mullar el corró en pintura, passa un drap per la paret per treure qualsevol resta de pols que hi hagi.

Si vols que les parets del teu pis de lloguer quedin perfectes, sempre pinta en la mateixa direcció, sense utilitzar un excés de pintura ni entollar, i per descomptat, deixa assecar bé abans d’aplicar una nova capa.

T’animes amb aquests consells per pintar el teu pis de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.