Consells per prevenir incendis en un habitatge de lloguer

Avui us expliquem alguns consells per prevenir els incendis en un habitatge de lloguer, anem a veure’ls!

prevenir incendis

Extintors

Tot i que no és obligatori, és recomanable comptar amb un extintor a l’habitatge. En cas de produir-se un incendi podràs actuar abans que els bombers arribin a casa teva, d’aquesta manera evitarà que les conseqüències del sinistre siguin més grans. A més, si és un foc de petites dimensions et permetrà que el solvents tu sol.

Detectors de fum

Aquests sistemes són molt útils en els habitatges i els experts els recomanen per prevenir els incendis a les nits. El seu funcionament és senzill: aquests aparells, instal·lats al sostre de la teva propietat, emeten senyals acústics i visuals en l’habitatge si detecten la presència de fum o un focus de calor intensa a l’immoble. A més, són molt senzills d’instal·lar i el seu preu no és molt elevat.

Ruixadors automàtics

Malgrat el seu cost elevat i les dificultats per a la seva instal·lació, la seva presència és molt eficaç per combatre un incendi. En cas que els detectors notin la presència de fum o calor aquests s’activen automàticament i ruixen d’aigua l’espai afectat pel foc.

Materials ignífugs 

Els experts recomanen decorar els habitatges amb pintures i materials ignífugs. D’aquesta manera aconseguirem que el foc trigui més temps a propagar-se i amb això, evitarem que les conseqüències del sinistre a l’habitatge siguin grans.

Coneixes més sistemes per combatre el foc? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − thirteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.