Consells per reformar la teva casa abans de llogar-la

Vols trobar l’inquilí perfecte per al teu pis de lloguer, però ets conscient que per a això has de fer reformes a casa teva. Et sona aquesta situació? Si la resposta en si, no et perdis els consells que avui et portem.

Quan anem a llogar un habitatge és imprescindible revisar el seu estat i invertir en reformes de millora que ens ajudin a tenir-la actualitzada, en estat òptim i, per tant, a atraure més interessats en llogar-la. Si estàs pensant a invertir en fer reformes en un habitatge per llogar segueix fil per randa aquesta guia pràctica:

LLICÈNCIES

El primer pas és que t’asseguris si la reforma que vols fer necessita llicències o permisos. Informa’t a l’ajuntament i, per descomptat, avisa als veïns i a la comunitat de propietaris. Al final, ells són els que patiran les molèsties. A més, pots necessitar permís de la teva Comunitat per iniciar les obres. El més important és que sempre tinguem tot en regla i conforme estableix la legislació.

ELS MILLORS PROFESSIONALS

A l’hora de reformar un immoble per després llogar-lo, no val qualsevol professional. Busca els millors, demana diversos pressupostos per comparar i sempre fixa per escrit una data de finalització. La nostra recomanació? Hi ha professionals d’obres i reformes especialitzats en preparar un habitatge per després ser llogat, tal com fan en General de Contratas.

AJUDES I AVANTATGES FISCALS

Segur que no ho havies pensat, però quan vas a fer una reforma o obra és molt recomanable que consultis tots els ajuts i avantatges que pots aconseguir. Plans renove, ajudes autonòmiques, ajudes estatals i, per descomptat, avantatges fiscals. Amb la teva obra, a més de preparar un immoble per a ser llogat, pots estalviar diners si consultes totes les possibilitats existents.

BANYS I CUINA

Recorda que el bany i la cuina són els llocs de la casa en què més es nota el pas del temps. Potser no vulguis ficar-te en una obra molt gran, però no els deixis. Al mercat hi ha infinitat de materials nous i molt aconseguits, no poden ajudar-te a millorar notablement el teu pis de lloguer. Havies sentit a parlar de la pintura per rajoles o el sòl vinílic? El teu bany o cuina semblaran nous.

CLIMATITZACIÓ I TANCAMENTS

Un altre aspecte clau en un habitatge és la climatització, és a dir, no passar ni fred a l’hivern ni calor a l’estiu. Moltes vegades descuidem un aspecte tan bàsic com són les vendes i portes. Invertir en canviar i remodelar-ajudarà a que l’habitatge es mantingui protegit de l’exterior. A més, es tracta d’un canvi de llarga durada i que no necessita una renovació constant.

NETEJA PROFESSIONAL

Després d’una obra en un habitatge és inevitable haver de fer una neteja a fons. Si has fet una reforma important sobre l’habitatge que vols posar en lloguer, potser pot resultar interessant contactar amb un servei professional de neteja que posi al dia el pis i que t’ajudi a treure qualsevol rastre de pols, guix, pintura o enderrocs.

HOME STANDING

Amb l’habitatge que vols posar en lloguer reformat, és el moment de plantejar-se com volem posar en lloguer. Amb o sense mobles? Si finalment et decantes per la primera opció, hi ha diferents tècniques de decoració que ajuden a fer més atractiu l’habitatge, i exposar-lo com si d’una revista es tractés, això és el famós home standing. També hi ha altres tècniques de màrqueting que ajuden a atreure als inquilins com la aromateràpia o el feng shui immobiliari.

En el cas que optis per posar el teu habitatge de lloguer sense mobles, destaca els punts forts de l’immoble jugant amb la il·luminació, si és natural millor, la neteja i també les aromes.

GESTIÓ DEL LLOGUER

Si vols tenir un lloguer de llarga durada i amb un llogater perfecte que tingui cura de l’habitatge, necessitaràs l’ajuda dels professionals immobiliaris. En Lloguer Segur, posem trobem al millor inquilí per al teu pis de lloguer, garantint el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes. A més, gaudiràs de serveis exclusius de gestió integral i l’assessorament continuat dels nostres professionals immobiliaris.

Estàs pensant fer una reforma en el teu pis de lloguer? Podem ajudar a trobar els millors professionals. Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.