Consells per reformar la teva casa abans de llogar

Vols trobar l’inquilí perfecte per al teu pis de lloguer, però ets conscient que per a això has de fer reformes a casa teva. Et sona aquesta situació? Si la resposta en si, no et perdis els consells que avui et portem.

reformar la teva casa

Llicències

El primer pas és que t’asseguris si la reforma que vols fer necessita llicències o permisos. Informa’t a l’ajuntament i, per descomptat, avisa els veïns i la comunitat de propietaris. Al cap ia la fi, ells són els que patiran les molèsties. A més, ves en compte, pots necessitar permís de la teva Comunitat per iniciar les obres.

Els millors professionals

A l’hora de reformar un immoble per després llogar-lo, no val qualsevol professional. Cerca als millors, demana diversos pressupostos per comparar i sempre fixa per escrit una data de finalització. ¿La nostra recomanació? Hi ha professionals d’obres i reformes especialitzats en preparar un habitatge per després ser llogada, tal com fan en General de Contractes i Energies.

Ajudes i avantatges fiscals

Segur que no ho havies pensat, però quan vas a fer una reforma o obra és molt recomanable que consultis tots els ajuts i avantatges que pots aconseguir. Plans renove, ajudes autonòmiques, ajudes estatals i, per descomptat, avantatges fiscals. Amb la teva obra, a més de preparar un immoble per a ser llogat, pots estalviar diners si consultes totes les possibilitats existents.

Banys i cuina

Recorda que el bany i la cuina són els llocs de la casa en què més es nota el pas del temps. Potser no vulguis ficar-te en una obra molt gran, però no els deixis. Al mercat hi ha infinitat de materials nous i molt resultores, que poden ajudar-te a millorar notablement el teu pis de lloguer. Havies sentit a parlar de la pintura per rajoles o el sòl vinílic? El teu bany o cuina semblaran nous.

Estàs pensant fer una reforma en el teu pis de lloguer? Podem ajudar-te a trobar els millors professionals. Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.