Consells perquè el teu pis de lloguer sobrevisqui a les onades de fred

El fred polar ja està tocant a la porta del teu pis de lloguer. Entrarà fins la cuina i es quedarà uns quants mesos, així que avui volem portar-te uns consells perquè el teu pis de lloguer no pateixi les conseqüències ¡Atent!

consells pel fred

No a la condensació

El fred gelador pot acabar per produir condensació en el teu pis de lloguer. No només és que s’entelin les finestres, sinó que poden acabar formant-se taques d’humitat a les vores pel continu degoteig. El mateix passa a les zones humides de la casa (bany i cuina) en què l’ús d’aigua calenta pot fer que la floridura s’apropiï dels sostres. Molt de compte! Amb una bona ventilació i l’ús de extractors el problema no hauria de passar a majors

Canonades a cobert

Les baixes temperatures suposen un problema per a les canonades exteriors. El més habitual és que vagin per dins de la paret, però encara queden pisos de lloguer en què les canonades són exteriors. Si no vols perdre calor ni que acabin per trencar-se, cobreix-les amb algun material aïllant que les protegeixi de les gèlides temperatures.

Cinta aïllant

Un truc infal·lible per als pisos de lloguer és l’ús de cinta aïllant, sobretot quan les finestres no són de climalit o la porta té una mica de folgança. Amb aquest simple gest evitaràs que el fred es coli a casa i que la calor es perdi.

Ventilació la justa

A l’hivern és important ventilar per evitar la condensació, però ha de ser poca per no tirar per terra la calor aconseguida. L’ideal és ventilar uns 10 minuts al matí i ja, no cal més. Evitaràs les males olors, la humitat i renovaras l’aire.

Com enfrontaràs el fred aquest hivern? Quins trucs uses perquè les baixes temperatures no passin factura en el teu pis de lloguer?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.