Consells pràctics per trobar l’inquilí perfecte

L’objectiu de qualsevol propietari a l’hora de llogar és localitzar i aconseguir un llogater perfecte. Què cal fer? Què has de buscar? Com s’ha de buscar? Resolem aquestes preguntes i unes altres en el següent post.

llogater perfecte

Habitatge òptim

El primer que busca un llogater perfecte quan es posa a buscar pis de lloguer, és estar segur que serà tan perfecte com ell. Com a propietari, assegura’t que el teu immoble està en perfectes condicions d’habitabilitat, que el manteniment està a l’ordre del dia i que tot està tal i com a tu t’agradaria trobar-te. Amb un bon pis de lloguer trobar un llogater perfecte serà bufar i fer ampolles.

Les aparences enganyen

Norma número u en la recerca de l’inquilí perfecte: les aparences enganyen. El que sembla un home de negocis acaba sent un morós professional i el que sembla despistat i poc seriós segurament tindrà cura de casa teva d’allò més bé. No et deixis portar per les primeres impressions i tracta de veure el fons, així segur que aconsegueixes l’inquilí perfecte que estàs buscant.

Demana referències

De quina manera puc saber com serà el meu inquilí? Demana referències de casolans anteriors, pregunta-li per la seva situació laboral … I encara que et doni una mica de problemes solicítale un certificat del banc en el qual s’asseguri que compleix els seus compromisos, o la seva última nòmina. Així estaràs segur que no et deixarà tirat.

Posa’t en mans de professionals

Triar l’inquilí perfecte no és fàcil, així que si no vols arriscar-te posa’t en mans de professionals i gaudeix d’un lloguer segur. Amb el scoring financer que realitza l’Àrea de Risc de Lloguer Segur podràs estar segur que el teu inquilí és solvent i fiable. Amb Lloguer Segur cobraràs puntualment els teus rendes els dies 5 de cada mes passi el que passi.

Com fas tu per trobar l’inquilí perfecte?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + sixteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.