De quin color pintar una habitació?

Quan ens enfrontem a pintar la casa de vegades resulta molt difícil escollir el color de les parets, no cal dir quan toca l’habitació principal o de matrimoni. Volem que destacar tot el pis, que sigui lluminós, que no sigui brut i que ens agradi. Ho volem tot!. Parlem de tendències en color i en pintura de parets T’atreveixes a veure les nostres propostes?

Per a gustos colors diu el refranyer, i no s’equivoca!, perquè a l’hora d’escollir de quin color pintar les parets de l’habitació principal del nostre pis de lloguer, dependrà dels nostres gustos, de si busquem crear sensació de calidesa i tranquil·litat o per si el contrari, necessitem alguna cosa més extravagant amb tonalitats fortes i dures, que ens ajudin a despertar pels matins de l’estirada sense haver de posposar el despertador.

Dins de totes les gammes i modalitats de colors, avui us presentem l’últim en tendències de color en habitacions, un ampli ventall perquè puguis decantar, amb facilitat, i t’animis a pintar el teu habitatge de lloguer.

TONALITATS NEUTRES

Potser les menys arrisques i les que ens permeten fer tot tipus de combinacions. Els marrons, colors terra, grisos i blancs s’adapten a tot tipus de mobiliari i ens permeten donar la sensació d’amplitud de les estances, a més d’oferir calma i tranquil·litat. D’altra banda, per trencar amb el classicisme, es pot combinar amb mobles moderns o avantguardistes, fins i tot jugar amb vinils, quadres i fins i tot fotografies.

COLORS PASTÍS

Si el que busques és crear un ambient relaxant, aquestes són les teves tonalitats: Els colors crema són els que ens guien a la tranquil·litat, però, solen estar destinats a estades infantils. Si vols trencar amb aquesta regla, la combinació perfecta està en fer forts contrastos jugant amb una roba de llit divertida i cridanera, cortines amb formes o mobiliari colorit.

COLORS FREDS

Els més arriscats, ja que són especialment cridaners i impactants si al que aquestes acostumat és a veure habitacions clàssiques. La veritat és que ben combinats, ens ajuden a reduir l’estrès i a donar sensació d’amplitud de les estades. Si estàs pensant en aquesta opció per al dormitori principal del teu pis de lloguer, aposta per verds i blaus.

BLANC

Protagonista indiscutible de l’estil mediterrani i nòrdic el blanc és un dels colors que no falla a la decoració de les parets d’una habitació, encara que com desavantatge, es tracta d’una tonalitat molt soferta en la qual qualsevol frec queda marcat i crida l’atenció a simple vista. No trobaràs al mercat un blanc pur, aquest sempre té matisos: trencat, marfil, amb una mica de rosa, marronós …. Tria el que millor s’adapti a tu!

PER VALENTS

Les habitacions en negre són elegants, úniques i per descomptat, molt originals. No obstant això, per a poder una pintar una habitació en negre i que quedi bé, aquesta ha de complir amb uns requisits mínims, disposar de molta llum natural per donar lluminositat durant el dia.

Amb quin color et quedes? Arrisca i converteix l’habitació principal del teu pis de lloguer en el teu lloc preferit de la casa.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Pot llegir i revisar l'avís legal i la política de protecció de dades