De quin color pinto les habitacions en un pis de lloguer?

Brotxa i corró, paper per no embrutar el terra, escala … Ho tens tot a punt per pintar el teu pis de lloguer? Si només et falta decidir-pel color de pintura que comprar, molt atent a aquest post, perquè t’ajudarem a deixar diví de la mort el teu pis de lloguer.

pintar parets pus de lloguer

Si ets llogater …

Si ets llogater recorda que no pots fer i desfer al teu gust en el teu pis de lloguer. Si vols canviar el color de les parets, abans consulta amb el teu propietari. Quan tinguis els permisos per escrit podràs procedir a canviar el color de casa teva.

Elecció del color

Cal tenir en compte la lluminositat de l’habitatge. La nostra recomanació és que en qualsevol cas apostis per tons suaus, clars i neutres. Si vas a posar un habitatge en lloguer és molt important que agradi a quants més millor, així que evita colors estridents que puguin condicionar la decoració, sobretot si el pis més es lloga sense moblar.

Tipus de pintura

No només el color importa en el teu pis de lloguer, el tipus de pintura que triïs també influeix. La temperatura a l’aigua és difícil de netejar, la de làtex és rentable, l’antifloridura és molt recomanable per a zones amb humitat i la sintètica dura més temps en bon estat.

Pensa en quines són les necessitats en el teu pis de lloguer i en funció d’això tria el tipus de pintura que millor s’adapti.

Renovació

A tots els propietaris de pisos de lloguer els recomanem renovar periòdicament la pintura de les parets. El pas del temps apaga els colors encara que haguessis triat el blanc. La brutícia s’acumula per molt que es netegi. Si vas a posar un pis de lloguer al mercat dóna-li una bona mà de pintura a tot. Es veurà més net, més nou i molt més cura.

Quin color triaries tu per les parets del teu pis de lloguer? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.