Decoració amb plantes al teu pis de lloguer

Per què no posar una mica de natura al teu pis de lloguer? Avui tenim un munt de tips per inundar de color i optimisme la teva casa.

decoració plantes pis de lloguer

Integració de plantes

Integra el verd i la natura en la decoració del teu pis de lloguer. Per exemple, si el teu saló és gran pots utilitzar unes plantes boniques per separar els espais, com la zona d’estar i la del menjador.

Plantes petites

Unes plantes de poca grandària són perfectes per lleixes o murets estrets. Donaran un toc de frescor i de vida a qualsevol racó del teu pis de lloguer. No hi ha excuses d’espai, hi ha plantes molt petites que des d’una cantonada donaran un toc especial a qualsevol estada.

Amb utilitat

Aprofita la decoració per a alguna cosa més! Si decideixes comprar plantes aromàtiques, no només faran que el teu pis de lloguer sigui més maco, sinó que a més serviran d’ambientadors naturals i t’ajudaran a donar sabor als teus plats a la cuina. Alfàbrega, menta, julivert, farigola, romaní … Qualsevol planta serà fabulosa!

Terrasses i balcons

Si tens una zona a l’aire lliure en el teu pis de lloguer, per petita que sigui omple-la de verd. Testos penjants, jardins verticals, planters i fins i tot horts urbans. No només farà que guanyi en atractius, sinó que de cara a l’estiu t’ajudarà a estar més fresquet i col·laboraràs amb la cura del medi ambient

Aposta pel verd en el teu pis de lloguer, a més de bonic i decoratiu és ben econòmic i entretingut.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.