Decoració de Nadal per a un pis de lloguer

El Nadal ha arribat, i una de les coses que més ens agrada en aquesta època és decorar casa nostra amb l’arbre, els llums, el color, la calidesa… per això en aquest article us donem alguns consells de decoració dels millors interioristes nacionals no t’ho pots perdre!

Idees chic per decorar casa teva per Nadal

T’agradi o no aquesta època d’any el que és clar és que no se’n pot fugir, així que toca ambientar-te i posar-te mans a l’obra perquè el teu pis de lloguer llueixi propi per a les dates i, sobretot, sofisticat. A Lloguer Segur hem consultat amb els principals experts en decoració d’interiors i et portem les seves recomanacions, així que prepara escumilla, garlanda i llums, ha arribat el nadal al teu pis de lloguer.

La regla del tres

El nadal és color, però compte amb abusar o casa teva semblarà un circ. Si vols una decoració de nadal sofisticada i elegant aposta per només combinar entre un o tres colors, no més. La combinació de només un, dos o tres elements decoratius de diferent color permet crear un ambient elegant però principalment relaxat.

Elements decoratius bàsics

Amb la regla dels tres colors assimilada, és el moment d’escollir els elements decoratius que els acompanyessin. Com saps del nadal són pròpies les pinyes, estrelles, campanes, boles…. Escull aquell que més t’agradi i combina-ho amb els colors escollits, procurant fer contrastos entre mides i acabats. Tindràs resultats espectaculars i molt resultants.

Delimita les zones de decoració

Si vols realment cridar l’atenció i decorar amb estil, no cal convertir tota casa teva a la del papa Noel, només cal delimitar bé les zones a decorar, per exemple, aquella en què se situa l’arbre, la xemeneia o si ets una mica més atrevit prestatgeries, llum…. El tema és centrar tot el nostre esforç decoratiu només en algunes zones perquè aquesta destaqui.

Menys, és més

Aquesta norma només és apta per als amants del minimalisme i és que Nadal és excés i ser cridaner, però si vols donar un toc personal i elegant hauràs de limitar bé cada element decoratiu que posis i estudiar-ne a fons la ubicació.

Arbre alternatiu

Un dels consells per decorar la teva llar amb esperit nadalenc Sense caure en el tradicional, és buscar un arbre més alternatiu. Els arbres naturals són una bona opció per canviar, a més de tenir una aroma increïble que impregnarà casa teva de l’essència nadalenca.

Una altra opció, és crear arbres amb elements que tens a casa, com cartró, lleixes, escales o llibres, a més de decorar-los amb elements diferents de les esferes i garlandes. També es pot optar per col·locar un vinil amb figura d’arbre a la paret, per estalviar temps i espai.

La importància de la llum

Encara que a tots ens encanten les llums brillants de colors, si no vols que casa teva sembli una fira i et ve de gust fer alguna cosa diferent aquest any, et recomanem que et facis amb llums blancs: són elegants, cridaneres i cent per cent decoratives, t’hi atreveixes?

L’entrada, la primera impressió

Decorar la porta d’entrada de casa suposa la primera impressió per a les visites i els veïns. Pots optar per corones, campanes, estrelles i fins i tot per elements DIY amb què passar un temps construint amb la teva família.

Algunes alternatives als tradicionals adorns nadalencs

A més del pessebre i l’arbre de Nadal podem innovar amb altres elements en alguns racons de la casa. Els detalls són importants i amb molt poca inversió podem donar un toc de distinció a casa nostra.

Per exemple, podem utilitzar gerros de vidre per omplir-los d’objectes platejats o daurats i col·locant-los sobre la taula del saló. Hi ha senzills tutorials per realitzar boniques corones de grèvol i diferents vegetals. Podràs penjar-la a la porta d’entrada per rebre els teus convidats de manera distingida i elegant.

Finalment, les espelmes sempre són una opció perfecta i molt econòmica per convertir casa nostra en un lloc molt acollidor. A més, la trobaràs amb tot tipus de formes i colors.

Ha arribat el Nadal a casa teva? Explica’ns-ho i puja fotos del teu pis de lloguer decorat Les inclourem en una entrada especial de Nadal.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.