Decoració d’estiu per al teu pis de lloguer

Arriba la calor i el nostre vestuari canvia, d’igual manera també ho fa el nostre pis de lloguer. Avui et portem els imprescindibles per adaptar la teva casa a la calor i fer-la més refrescant i còmoda. Atents!

IMPRESCINDIBLES A L’ESTIU PER EL TEU PIS DE LLOGUER

Quan la calor comença a apretar és el moment del canvi d’armaris i també el d’alguns tips del nostre pis de lloguer que ens fan més suportables les altes temperatures. En Lloguer Segur hem elaborat un llistat de “must” imprescindibles per adaptar el teu pis a la nostra estació preferida de l’any.

ALLIBERA ESPAI

En les temporades fredes tendim a recarregar els pisos, catifes, cortines, tapissos …. Tots elements que ajuden a generar calor. No obstant això, ara és el moment d’aclarir i retirar, crear espais lliures i que a més de generar amplitud, permetin que l’aire circuli més fàcilment. És un bon moment de reubicar els mobles i reorganitzar les estances, una manera de donar un nou estil a la casa.

TÈXTILS

Canvi de l’organització de mobles i dels tèxtils. Des cortines i estors fins vànoves, llençols i fins i tot fundes de coixins. A l’hora d’escollir una bona modalitat de tèxtils per al teu pis de lloguer aquest estiu sempre intenta que siguin tonalitats blanques, per la puresa i la higiene que ofereixen, acolorides, per l’alegria que ofereixen o amb motius mariners, que evoquen a les vacances, el relax i la tranquil·litat.

Recorda que el canvi de tèxtils té com a finalitat alleugerir l’ambient de manera que aquests han de ser lleugers.

PLANTES

Refresca l’ambient i dóna un toc de naturalesa al teu pis de lloguer. Les plantes són un must en tots els habitatges, són ideals perquè ofereixin un punt diferent però també per refrescar l’ambient. Una recomanació que sempre fem a l’hora d’escollir plantes per a un pis de lloguer és que escollim les correctes segons la temporada i per suposat que prestem molta atenció a si aquestes són d’exterior o interior i el tipus de cures i substrats recomanats.

COLOR

L’estiu és color, com comentàvem amb els tèxtils, el color no pot faltar a l’estiu en el nostre pis de lloguer, però no només en els complements, sinó també en el mobiliari, en els quadres, a les rajoles … si, és un gran moment per adaptar i començar a practicar una mica a les nostres tasques de manualitats i DIY.

EXTERIORS

Si tens pati, jardí, balcó o terrassa, ho has de aprofitar al màxim. Feu un mobiliari adaptat a l’espai, fins i tot d’un jardí vertical, per apropar la natura a casa teva o una il·luminació perfecte. L’objectiu és que puguis gaudir d’aquesta zona de descans que a més es pot convertir en un petit oasi dins de casa teva.

Crea un espai de lectura, per prendre el sol, potser per sopar a la fresca amb la família o per prendre una copa… treu el màxim partit a aquestes zones amb és encant que tenen el teu habitatge de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.