Decoració d’interiors per a la primavera

El dia 20 de març arrenca una de les estacions de l’any més bonica i també més confortable. Ens avancem a l’estrena de la primavera i us presentem les tendències en decoració d’habitatge per a aquest 2021 .

PRIMAVERA 2021: DECORACIÓ D’INTERIORS PER A HABITATGES DE LLOGUER

Amb el canvi d’estació és important adaptar les nostres llars de lloguer i que millor forma de fer-ho que fent un canvi de decoració en l’habitatge. T’expliquem les tendències que es portaran aquest any i com adaptar-ne el teu pis als canvis de temperatures.

MÉS FUSTA

La fusta és la gran protagonista per a la primavera 2021. Sòls, mobiliari, elements decoratius … no importa com introduir-la en els nostres pisos de lloguer, l’important és que estigui present. A més, a diferència d’altres anys, durant aquesta estació es prioritza la combinació de diferents acabats amb els que aconseguirem una sensació de naturalitat i un caràcter desenfadat en cada habitació.

VERD VERD VERD ÉS EL VESTIT QUE PORTO

El natural entra a casa nostra gràcies a la paleta cromàtica primaveral . El verd com a representació de bosc, els blaus com a mirall a la mar i les tonalitats terra que ens apropen a l’exterior i a obtenir espais naturals dins de casa.

LA FIBRA PROTAGONISTA

Els elements naturals i artesanals guanyen protagonisme. A més de per la seva alta resistència, són ideals per a la decoració. El ratan i el vímet tenen la capacitat d’aportar naturalitat, calidesa i elegància a qualsevol espai de la casa. I, a més, és un tipus de moble que és econòmic i eco-friendly.

LES PLANTES

Com et venim explicant, aquesta primavera 2021 té com a principal protagonista a la decoració d’interiors aconseguir ambients el més naturals possible i que millor forma per aconseguir-ho que a través de la inserció de plantes. Si vols saber quines plantes són les perfectes per a aquesta estació de l’any, t’ho expliquem en aquesta entrada especial sobre plantes d’interior i exterior per a un pis de lloguer .

TÈXTILS NATURALS

I sempre de la mà del lli, una fibra natural, resistent, refrescant, ecològica i saludable. El trobaràs en diferents tonalitats, amb motius, en llis, drapejat … A més, se suma a una tendència que serà constant durant aquest any i és la inclusió d’ estampats geomètrics a tota la casa, des dels tèxtils de llit fins fundes, cortinetes i coixins , estovalles …

ESTIL MINIMALISTA

En termes de decoració sempre es diu allò que menys, és més. Per a aquesta primavera 2021 i per a tots els dies càlids de l’any el millor és aportar per decoracions senzilles i poc sobrecarregades en què prevalgui l’espai i les zones lliures, d’aquesta manera permetrem que l’aire flueixi millor i que la llum inundi cada estada, aportant confortabilitat, sensació de neteja i ordre als nostres pisos de lloguer.

Aquestes són les tendències de primavera per a interiors del 2021, t’agraden? que en penses?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + eighteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.