Descobreix els avantatges de llogar el teu pis amb Lloguer Segur

garantia de cobrament

La crisi és una oportunitat per reflexionar i pensar bé el que fem, sobretot quan hi ha un immoble pel mig. Avui dia hi ha molta gent que es pregunta: “Què és millor, vendre o llogar?” Fins ara, sempre s’havia dit allò que llogar era “llençar els diners”, no obstant, avui dia les tornes han canviat i posar un immoble de lloguer amb Lloguer Segur, és més rendible que vendre, sobretot ara que és tant difícil fer-ho.

Si encara tens dubtes i no saps que fer amb el teu habitatge, avui t’expliquem les avantatges que gaudiràs si llogues el teu pis amb Lloguer Segur.

Avantatges de llogar amb Lloguer Segur

Rendibilitat de l’immoble

Si es manté l’immoble buit l’únic que genera són despeses. El manteniment d’un habitatge tancat pot sortir per ni més ni menys de 2500 € al mes. A això, hem de sumar-li el perill que es vagi deteriorant amb el temps i per tant, la pèrdua de valor.

Quan un pis està llogat es revaloritza per l’ús que li donen els inquilins, però a més, es converteix en un bé que ofereix una rendibilitat mes a mes. A Lloguer Segur fem rendible teu pis.

Gestió integral del lloguer

No et preocupis per res, Lloguer Segur s’ocupa de tot!

  • Busquem l’inquilí perfecte per al teu pis, per això, el nostre departament de risc realitza una completa anàlisi de solvència i viabilitat dels candidats.
  • Elaborem el contracte de lloguer, sempre en la base de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU) i expressant clarament obligacions i drets de propietari i inquilí.
  • T’assessorem i estem presents durant tota la vigència del contracte.

Cobrament garantit de les rendes

Som l’única empresa del sector que tramita el cobrament de les rendes i et garanteix el seu ingrés puntual el dia 5 de cada mes. A més, gràcies a la implantació de mesures preventives, gaudim d’un 0% de morositat.

I tu, ja gaudeixes d’un Lloguer Segur?

Uneix-te, si vols més informació, nosaltres no posem en contacte amb tu (clica aquí)

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.