Descobreix per què el lloguer de pisos és rendible

Molts propietaris d’habitatges buits, en moltes ocasions, es pregunten de quina manera poden treure benefici al seu inmoble. En el moment en què ho penses, ràpidament us vénen dues opcions al capdavant: vendre’l o llogar-lo. Entre les dues opcions, és molt més recomanable la segona, per què? Us expliquem els motius pels quals llogar un habitatge és rendible per evitar possibles dubtes.

lloguer

Gaudeixes de la seva rendibilitat

En els últims anys el mercat immobiliari del lloguer està vivint un creixement sense precedents. Ara, cada vegada són més les persones que es decanten per arrendar un immoble, com a primera opció per a assentar-se. Per això, una vegada que hagis trobat a l’inquilí perfecte, podràs començar ràpidament a gaudir dels avantatges que proporciona el lloguer d’un habitatge, que pot arribar a arribar al 8% en algunes zones de les grans ciutats. Uns beneficis molt llunyans als proporcionats per altres mètodes d’inversió, que ofereixen rendibilitats molt més baixes.

Estalviaràs temps i diners

Tot i que en moltes ocasions es pensi el contrari, tenir un habitatge amb les persianes baixades genera moltes més despeses del que es creu. La comunitat de veïns, els impostos o les factures mínimes dels subministraments són costos fixos que sempre cal pagar, es visqui o no visqui en aquest lloc. Per això, el lloguer de pisos és rendible ja que no només t’estalviaràs mensualment aquestes despeses, sinó que aconseguiràs treure benefici. A més, en el moment que no es resideix en una casa, cal visitar-la de tant en tant per assegurar-se que tot està en ordre, si s’arrenda, no hauràs de perdre el temps en anar a visitar-la.

És una opció molt segura

Si cada vegada estàs més conscienciat amb el lloguer del teu habitatge, aquest motiu t’acabarà de convèncer del tot. El lloguer de pisos és rendible per la gran seguretat que ofereix, principalment, per dos motius. D’una banda, has de saber que aquesta opció és un projecte a llarg termini, ja que, en el moment en què ferms el contracte, aquest es podrà estendre, com a mínim, durant tres anys, si cap de les parts decideix resoldre-ho abans . De l’altra, si abans de formalitzar l’acord t’assegures que és un llogater solvent i fiable, no hauràs de preocupar-te, perquè cobraràs tots els mesos la renda del lloguer.

No perds patrimoni

Finalment, i no per això menys important, l’habitatge que tens buit forma part del teu patrimoni, si et decantes per vendre’l, els diners de l’endemà des de la transacció començarà a perdre valor. En canvi, si et decantes per llogar-lo, l’immoble seguirà sent teu i podràs treure-li benefici durant molt de temps.

Què opines sobre per què el lloguer de pisos és rendible? Explica’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.