Detalls que canvien el teu pis de lloguer

En un alt percentatge dels casos, les aparences són el que realment compten. El mateix passa quan posem un pis en lloguer, no té res a veure un habitatge tancat, descuidat i amb llums foses, que aquell ple de petits detalls que el converteixen a simple vista, en una llar acollidora.

Canviar l’aspecte d’un pis per posar-lo en lloguer, no ha de ser costós, ni implicar grans reformes, prova d’això són les nostres 6 idees per transformar el teu pis i llogar-lo ràpid.

Detalls que canvien el teu pis de lloguer

Adhesius que decoren

Prestar atenció a la nova moda que envaeix cada vegada més algunes cases: els vinils. Són adhesius amb motius diferents que converteixen espais buits en zones plenes d’il·lusió, fins i tot donen un aire renovat, a aquesta nevera que ja té els seus anys, però que funciona a la perfecció. El seu preu al mercat ronda entre els 5 i els 30 € Una transformació absoluta!

De la cortina a l’estor

És hora de renovar-se. Modernitzar a baix cost i només canviant les cortines. Els estors et permetran donar sensació d’amplitud, comoditat i agradarà als inquilins visitar aquesta vivenda.

Habitacions vestides

Els nostres assessors del lloguer, sempre recomanen als propietaris que vesteixin l’habitació. Un llit sense fer o amb el matalàs a l’aire, no agrada. Tapa el llit amb una funda nòrdica o vànova, donarà encant a l’estada a més de no donar aspecte de buit.

El bany diu molt del teu pis

Aquesta sabonera que està mitjà fosa té solució i, a més, econòmica. El mateix passa amb les cortines, n’hi ha molt curioses i a cost reduït. No oblidis detalls que criden l’atenció als que fan el tour per conèixer la casa: canvia l’escombreta o l’estora de la dutxa, donarà sensació de cura.

Il·luminació acurada

El detall per excel·lència, per a aquells exquisits en les aparences, és no deixar mai una bombeta fosa o a l’aire. Una idea original, econòmica i curiosa és comprar llums de paper. Decoraran i, a més, si l’inquilí li agraden, les pot utilitzar.

Com veieu, amb poqueta cosa, aconseguireu una transformació total del pis que voleu llogar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.