Digue’m com és casa teva i et diré com seran els teus inquilins

Grans, petits, baixos, àtics; exteriors, interiors … Hi ha infinitat d’immobles, tants com tipus d’inquilins. Segons la capacitat de pagament de l’inquilí, la situació que busqui o la seva permanència en l’habitatge encaixarà o no al teu tipus d’immoble.

Si la teva propietat és un loft al centre reformat, modern i petit segurament acabarà llogat per una persona jove i soltera, o per una parella de les mateixes característiques. Si el teu és una casa als afores amb jardí piscina i tres o quatre habitacions, interessarà a famílies.

És difícil poder vaticinar quin tipus d’inquilí és el que encaixa al teu habitatge, és difícil trobar l’inquilí perfecte. Si et preocupa que la teva casa no encaixi amb l’inquilí ¡demana ajuda! A Lloguer Segur t’ajudarem des del principi a trobar el millor inquilí. No hauràs de preocupar-te de concertar cites, no hauràs de ensenyar la casa als teus futurs inquilins i no hauràs de preocupar de futurs impagaments.

Per fer el teu pis més atractiu intenta tenir-lo net i cuidat, i eliminar qualsevol objecte personal. D’aquesta manera serà més fàcil que els teus futurs inquilins s’imaginin vivint en el teu immoble.

Cal també, com ja expliquem al nostre bloc, que decideixis si vas a llogar el pis buit o moblat. Triïs l’opció que triïs atrauràs a un tipus de llogater o un altre.

Recorda, a més que és molt important, a l’hora de posar el teu pis de lloguer, tenir els subministraments donats d’alta i el certificat d’eficiència energètica en ordre.

Si el teu pis està cuidat, és còmode i confortable estem segurs que trobaràs uns inquilins que tinguin cura de la teva propietat, que estiguin còmodes i es quedin molt de temps i que converteixin el teu pis en una càlida llar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.