Dubtes sobre quins són els teus drets com a propietari d’un pis?

 

Com a propietari d’un pis de lloguer, de vegades et poden sorgir dubtes sobre la teva legitimitat respecte aquest. És difícil reconèixer quins són els drets del propietari d’un habitatge arrendat, que encara que segueix sent de la seva propietat està habitada per llogaters.

El contracte de lloguer

Per poder distingir bé, quins són els drets i les obligacions del propietari, és imprescindible la correcta redacció del contracte de lloguer. A Lloguer Segur comptem amb un Gabinet Jurídic especialitzat que s’encarregarà d’elaborar un contracte de lloguer d’acord amb la Llei d’Arrendament Urbans (LAU). A més, l’assessorarem durant tota la vigència del contracte.

Sempre seràs el propietari d’un pis

Recorda que l’habitatge sempre serà teu. Com a propietari que arrenda un pis hauràs de percebre el pagament corresponent a cada mensualitat. Evita disgusts amb l’assessorament professional. Lloguer Segur és l’única empresa del sector que et garanteix el cobrament el dia 5 de cada mes.

Comença per trobar un bon llogater

Si la teva propietat està en bones mans estaràs molt més tranquil. El nostre departament de risc realitza anàlisis de solvència i viabilitat a tots els candidats a llogar el teu habitatge. A Lloguer Segur tenim accés a ASNEF i FIM, l’únic fitxer d’Espanya que recull la morositat en el lloguer.

Durant la durada del teu contracte d’arrendament poden sorgir innombrables problemes i dubtes com a propietari d’un pis. La millor opció, sens dubte, serà que optis per professionals que t’assessorin.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.