Dubtes resolts sobre lloguer per a estudiants

Aviat els universitaris acabaran l’any acadèmic. Al setembre molts nous universitaris arribaran a les grans ciutats buscant nova llar i fins llavors, els més veterans buscaran pis de lloguer. Com us solen sorgir molts dubtes sobre el lloguer per a estudiants, avui hem preparat un recopilatori de les més freqüents T’ho perdràs?

lloguer per a estudiants

És recomanable el lloguer per a estudiants?

Ni és recomanable ni ho deixa de ser, és una opció més. Cal tenir en compte, que quan els estudiants estan a gust romandran llargs períodes en l’habitatge i que a més, sempre aniran avalats per uns pares i famílies que es responsabilitzaran d’ells. Pensa que quan un estudiant surt de la seva ciutat natal per anar a estudiar a una altra, la seva família i ell posen moltes coses en joc, pel que solen ser responsables.

Des de la nostra opinió, el lloguer per a estudiants és una bona opció si es sap gestionar adequadament.

Es poden llogar habitacions soltes?

El més recomanable és llogar l’habitatge íntegrament i que els estudiants inquilins es reparteixin les despeses i habitacions de la manera que ells considerin més adient. Això sí, procura que no acabi per convertir-se en un pis sotsarrendat, per això hauràs d’especificar en el contracte el que suposaria el seu incompliment.

Com a propietari, el lloguer per a estudiants hauria de ser com qualsevol altre arrendament en el qual els inquilins et paguin la totalitat de la renda d’una única vegada, sense necessitat de cobrar inquilí per inquilí.

Qui figura en el contracte?

En el contracte d’arrendament han de figurar tots els inquilins majors de 18 anys que visquin a l’immoble. En el cas del lloguer per a estudiants, és habitual que transcorregut un temps un dels joves es vagi i entre altre. En aquest cas, cal modificar el contracte rescindint el lloguer amb l’anterior i incloent al nou mitjançant un annex.

És perillós?

El lloguer no és perillós en cap cas si es prenen les mesures preventives adequades. Amb l’ajuda professional de Lloguer Segur saps que tens a l’inquilí perfecte i tens el cobrament puntual de les rendes garantit el dia 5 de cada mes.

Tens algun dubte sobre el lloguer per a estudiants? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.