Eco neteja al teu pis de lloguer

A l’hora de netejar el nostre pis de lloguer el més habitual és que recorrem a productes específics de venda en qualsevol supermercat. Productes químics que no són especialment barats, que contaminen i que fins i tot poden produir al·lèrgies. Per què abusar de la química podent utilitzar productes 100% naturals?

lloguer segur

Vinagre

Les propietats del vinagre per netejar són de sobres conegudes per tots nosaltres. L’olor perfumat d’un producte químic pot ser millor, però amb el vinagre evitaràs riscos innecessaris i ho deixaràs tot com una patena.

El vinagre serà el teu arma secreta per a tot el que sigui d’acer inoxidable, però si a més utilitzes del blanc diluït amb aigua les parets i rajoles quedaran com nous.

Bicarbonat

La cuina és un dels llocs més conflictius d’un pis de lloguer. La vitroceràmica i el forn acumulen brutícia quan menys t’ho esperes, i perquè enganyar-nos, els productes específics són cars. No hi ha problema! Amb una solució de bicarbonat i aigua tèbia no hi haurà brutícia que es resisteixi.

Llimona

La calç desapareixerà amb el suc de llimona, però no acaba la cosa aquí. La llimona barrejat amb sal traurà taques de catifes i cortines; només, en un got, et servirà per netejar el microones i una meitat sencera, amb uns claus, serà un fantàstic ambientador per a la nevera.

Plantes

Una infusió concentrada de plantes antisèptiques com farigola o romaní serà fabulosa com de fregar i unes gotes d’oli essencial d’arbre de te el perfecte desinfectant per a les parets internes del vàter.

Sembla una bogeria o una tonteria, però la teva salut a l’hora de netejar i de viure en el teu pis de lloguer, t’ho agrairà. A més, si ets propietari els teus futurs inquilins tindran una llar lliure de productes químics ¡mai saber què al·lèrgia poden tenir!

Utilitzes algun producte natural per netejar el teu pis de lloguer? ¡Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.