El lloguer de pisos aquest 2015

Acabem un 2014 important per al lloguer. El sector, que continua creixent, afronta un 2015 ple de reptes i desafiaments. Ets a temps de apuntar-te al carro i apostar pel lloguer de pisos aquest 2015. Molt atent!

Prendre la decisió de llogar el 2015

Si tens un pis tancat assumeix d’una vegada que estàs perdent diners. És el moment que prenguis la decisió de posar el teu pis a lloguer i començar a rendibilitzar el teu immoble. Si et fa una mica de vertigen busca l’ajuda de professionals, a Lloguer Segur t’ajudarem a que la teva lloguer vagi d’allò més bé.

Lloguer de pisos aquest 2015 amb un 0% de morositat

A Lloguer Segur gaudim d’un 0% de morositat. Amb nosaltres evitaràs qualsevol problema amb possibles morosos durant el 2015 i els anys vinents. Llança’t i lloga, no tens res de què preocupar.

Trobar un bon inquilí aquest 2015

La recerca i la selecció d’inquilins és fonamental per tenir un bon lloguer aquest 2015. Apunta a la teva llista de propòsits trobar un llogater perfecte, si no estàs segur de poder fer-ho tu, no només t’ajudarem. A Lloguer Segur ensenyarem el teu pis i farem anàlisi de solvència i viabilitat a tots els candidats a inquilí per assegurar-nos que sigui el millor per a tu.

Gaudir del 2015 sense preocupacions

Si et converteixes en propietari de Lloguer Segur, els dies 5 de cada mes cobraràs si o si. Som l’única empresa del sector que garanteix el cobrament puntual de les rendes. Oblida’t de rebuts, de trucades exigint pagaments … Nosaltres ens encarregarem de tot.

No tinguis por, no hi ha de què preocupar-se en el lloguer de pisos d’aquest 2015, és una opció millor que bona!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.