El lloguer protegit com a mètode definitiu per llogar el teu pis

lloguer protegit

Aconseguir un lloguer protegit i segur és el somni de tot propietari. Trobar a un llogater amb què oblidar-se de possibles inconvenients pot ser més fàcil del que penses. Si t’interessa, segueix llegint, t’oferim tres simples passos amb els quals evitaràs males situacions a l’hora de posar el teu pis a lloguer.

Primer pas: ajuda professional

Posar-se en mans d’experts és el primer pas que has de seguir. A Lloguer Segur t’oferim una gestió integral del lloguer, de principi a fi. No hauràs d’estar pendent d’ensenyar el pis, no hauràs de preocupar-te del contracte ni de qualsevol problema que pugui sorgir durant la vigència del lloguer.

Segon pas: inquilí perfecte

Deixar la teva casa en bones mans és garantia de tranquil·litat. El nostre Departament de Risc s’encarrega de realitzar estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats a llogar el teu pis. D’aquesta manera ens assegurem un lloguer protegit, és a dir, que el teu inquilí pugui fer front als pagaments. A Lloguer Segur et garantim l‘ingrés puntual de les rendes en dia 5 de cada mes.

Tercer pas: base legal

Complir amb les lleis vigents és imprescindible per aconseguir un lloguer protegit. El nostre Departament Jurídic s’encarregarà de redactar el contracte d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Un contracte en el qual estiguin ben especificats els drets i deures de propietari i inquilí és un èxit assegurat.

Gaudeix!

Seguint aquests senzills passos aconseguiràs un lloguer protegit. Deixa enrere possibles preocupacions i evita situacions conflictives, ho aconseguiràs

lloguersegur1

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.