El lloguer protegit com a mètode definitiu per llogar el teu pis

Aconseguir un lloguer protegit i segur és el somni de tot propietari. Trobar a un llogater amb què oblidar-se de possibles inconvenients pot ser més fàcil del que penses. Si t’interessa, segueix llegint, t’oferim tres simples passos amb els quals evitaràs males situacions a l’hora de posar el teu pis a lloguer.

lloguer protegit

Primer pas: ajuda professional

Posar-se en mans d’experts és el primer pas que has de seguir. A Lloguer Segur t’oferim una gestió integral del lloguer, de principi a fi. No hauràs d’estar pendent d’ensenyar el pis, no hauràs de preocupar-te del contracte ni de qualsevol problema que pugui sorgir durant la vigència del lloguer.

Perquè puguis gaudir del teu lloguer protegit i segur posem a la teva disposició un complet equip de professionals immobiliaris que et guiaran i assessoraran durant tot l’arrendament. A més, s’encarregaran de realitzar la selecció del millor inquilí per al teu habitatge, gestionaran tot el relacionat amb el contracte d’arrendament i per descomptat, et garantirem el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

D’altra banda, disposaràs de la teva àrea privada de client, on podràs consultar en tot moment l’estat dels teus immobles, contractes, inventari i fins i tot posar-te en contacte directe amb la companyia i l’arrendatari.

Per tenir un lloguer protegit i segur posem a la teva disposició a la nostra àrea jurídica, que resoldrà tots aquells dubtes legals sobre arrendaments que tinguis, a més d’un servei de gestió integral amb el qual quedarà gestionat qualsevol contratemps que pugui esdevenir en l’immoble.

Segon pas: inquilí perfecte

Deixar la teva casa en bones mans és garantia de tranquil·litat. El nostre Departament de Risc realitzarà estudis de solvència i viabilitat a tots els candidats a llogar el teu pis. D’aquesta manera ens assegurem un lloguer protegit, és a dir, que el teu inquilí pugui fer front als pagaments. A Lloguer Segur et garantim l’ingrés puntual de les rendes el dia 5 de cada mes, i mantenim la morositat en el 0%.

En moltes ocasions les aparences enganyen i el que a priori, sembla un gran candidat a inquilí, es pot convertir en un morós professional. Per això és molt important, que confiïs en la gestió professional dels nostres assessors immobiliaris, que realitzaran una exhaustiva selecció a través de diferents scorigins financers, amb els quals s’han d’assegurar la viabilitat real del pagament de les rendes.

Tercer pas: base legal

Complir amb les lleis vigents és imprescindible per aconseguir un lloguer protegit. El nostre Departament Jurídic s’encarregarà de redactar el contracte d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Un contracte en el qual estiguin ben especificats els drets i deures de propietari i inquilí és un èxit assegurat.

Per descomptat, per tenir un lloguer protegit el contracte de lloguer inclourà tot el clausulat necessari i legal en el qual aparegui ben reflectit els drets i obligacions de propietari i inquilí, així com els aspectes fonamentals sobre la durada, l’import de la renda…

Gaudeix!

Amb l’assessorament professional i les millors eines immobiliàries en el teu lloguer, aconseguiràs no només gaudir d’un lloguer protegit i segur, sinó també gaudir plenament del teu lloguer. I és que saber que cobraràs puntualment les teves rendes, i que gestionaran de forma integral l’immoble, t’oferirà la major tranquil·litat.

Seguint aquests senzills passos aconseguiràs un lloguer protegit. Deixa enrere possibles preocupacions i evita situacions conflictives, ho aconseguiràs.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.