El secret del dia 5

Molts ja coneixeu que el dia 5 és un dia especial a Lloguer Segur, però per a aquells que encara no saben el que amaga aquest número tan especial Us ho desvetllem!

El secret del dia 5

-Cobrament puntual de les rendes

A l’hora de llogar un immoble, la principal preocupació del propietari és si cobrarà la seva renda. Amb Lloguer Segur, tots els nostres propietaris, tenen garantit el cobrament puntual de les seves rendes, el dia 5 de cada mes sense preocupacions! Només ha de gaudir de la tranquil·litat de tenir els diners del lloguer al banc.

-El Inquilí Perfecte viu a casa teva

El llogater és clau dins del nostre secret. La recerca i selecció ha de ser minuciosa, per això ens encarreguem de trobar el millor candidat per al teu pis de lloguer. Per a això, el nostre departament de riscos, executa una exhaustiva anàlisi de solvència i viabilitat, perquè el teu futur inquilí, sigui l’inquilí perfecte.

-0% de morositat

Gaudir d’un 0% de morositat no és un misteri, és producte de la feina ben fet, de la nostra aplicació de mesures preventives i per descomptat, de ser agents homologat del Fitxer d’Inquilins Morosos (FIM) únic fitxer a Espanya que registra la morositat en els arrendaments urbans.

-Gestió integral del lloguer

Ens encarreguem de llogar durant tota la seva vigència, els nostres assessors t’acompanyaran i posaran a la teva disposició totes les nostres eines com experts del sector.

-Assessorament legal

Assessorament jurídic permanent. La nostra àrea jurídica dissenyarà el contracte d’arrendament, d’acord amb la Llei d’Arrendament Urbans, en el que vindrà de forma explícita els drets i obligacions d’arrendador i arrendatari. A més, si et sorgeixen dubtes, sempre estarem per guiar-te.

Ja coneixes el secret del dia 5, ara només has de formar part d’ell Informa’t!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.