El teu pis de lloguer completament segur durant aquest estiu

Arriba l’estiu i amb ell les vacances. Amb pràcticament les maletes fetes, és important aturar-nos dos segons abans d’agafar el para-sol i pensar en la seguretat del nostre habitatge de lloguer. Les últimes dades del Ministeri d’Interior alerten d’un increment de robatoris en domicilis de gairebé el 4,9% i és que, una sola marca a la porta de casa ens pot posar en alerta de si el nostre pis està en el punt de mira dels lladres. Des de Lloguer Segur et donem uns consells amb els quals la teva casa estarà protegida mentre gaudeixes al màxim de les vacances

seguretat estiu

Tips per tenir una casa segura

Finestres tancades i portes amb la clau tirada, és el més correcte per a que el teu pis de lloguer no es converteixi en blanc fàcil dels lladres durant les vacances. No obstant això, lluny del que es pugui pensar, a més d’aquestes mesures, és important prendre altres que despistaran als lladres que vulguin entrar a la nostra llar.

Compte amb tancar amb pany i forrellat les persianes, encara que pugui semblar el més correcte, la veritat és que, de cara a l’exterior, es dóna la sensació que ens trobem davant un habitatge buit i que, per tant, serà més fàcil entrar. A més, si ets dels que deixen una clau supletori amagada en llocs tan poc estratègics com sota el pelut, en un test o sobre el sobrant del marc de la porta, retira-la immediatament i guarda-la en un lloc segur.

Abans de tancar la porta de les nostres cases durant uns dies, hem de preparar tot per a la nostra absència. Per a això, si tens algun objecte de cert valor, guarda’l correctament i no ho deixis pel mig. D’altra banda, cuida molt el tipus de publicacions que fas a través de les xarxes socials. En gairebé un 42% de les ocasions, som nosaltres mateixos els que posem en alerta els lladres amb la informació que aboquem en els nostres perfils socials. Compte! Si el que t’agrada és ser influencer, és preferible que gaudeixis de les vacances i guardis l’àlbum de fotos per publicar-les quan tornis, al fet que retransmitim en directe els nostres passos.

Si tens confiança amb els veïns, poden ser un gran aliat perquè et quedis tranquil durant els dies que estiguis fora. Els pots prestar un joc de claus i dir-lis que entrin de tant en tant, encenguin llums o recullin el correu.

Les marques que identifiquen als lladres

Des de fa ja mesos els membres de seguretat ja ens estan alertant de les diferents senyals que els lladres deixen a les portes dels nostres habitatges per marcar-les com a possible objectiu.

Si veus alguna marca a la porta o el cèrcol, un petit dibuix que sembli insignificant o uns innocents ratllots, posa’t en contacte amb la policia, la teva casa pot ser objecte de l’interès dels lladres. Però hi ha més, a les ja conegudes marques sobre les portes d’entrada, se sumen altres encara més discretes i que costa que cridin la nostra atenció.

Uns trossos de plàstic a terra del teu portal o a la porta del teu veí poden ser indicatiu que alguna cosa passa. Els delators de plàstic transparent es col·loquen a les portes per comprovar si a l’habitatge hi ha un inquilí permanent o no. Si el xivato és a terra avisa els lladres que no han d’entrar a la casa. El mateix passa amb les boles de paper, la seva sola presència ha de despertar les nostres alertes.

I tu, com protegeixes la teva casa a l’estiu? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.