Els 5 manaments per a ser el llogater perfecte

Tots els inquilins quan entren a viure a un habitatge arrendat volen que el seu temps allà sigui tranquil i segur. Per a això, és important ser un inquilí perfecte i complir amb totes les teves obligacions. Si vols gaudir del teu lloguer de la millor manera, en aquesta entrada et donem 5 claus per ser el millor inquilí.

llogater perfecte

Paga la renda

Tot i que és un punt obvi, no està de més recordar-ho. Quan resideixes en un pis de lloguer paga puntualment la renda tots els mesos. Amb aquesta acció, evitaràs problemes amb el propietari i així guanyaràs punts per convertir-te en l’inquilí perfecte.

Compleix amb el contracte

A l’entrar a viure a un pis de lloguer, recorda  amb el propietari una sèrie d’obligacions que tindran vigència durant tota la durada del contracte. Per això, el millor llogater és aquell que coneix totes les clàusules del contracte i les compleix rigorosament.

Pregunta

Durant la durada del contracte, és normal que sorgeixin dubtes. Si vols ser el llogater perfecte sigues caut. Sempre que vulguis fer algun canvi en l’habitatge i tinguis problemes, consulta degudament al propietari els passos que has de seguir.

Avisa que t’en vagis

Com a bon inquilí sempre has d’avisar amb 30 dies d’antelació, fins i tot més, de la teva intenció d’abandonar el pis. Així mateix, abans de marxar deixa la casa impol·luta i recollida, tal com la vas trobar quan vas entrar a viure-hi.

Gaudeix

L’arrendatari modèlic no és aquell que només compleix amb les seves obligacions, no oblidis que també has de gaudir del teu habitatge de lloguer. A més, ser el Inquilí Perfecte amb Lloguer Segur té premi. Tots els mesos sortegem un mes de renda per la cara!

Se t’ocorren altres claus imprescindibles per ser un inquilí perfecte? Explica’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.